Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana18

dlaczego w lustrze wyglądam super a jak oglądam zdjęcia ma których jestem to mas

Polecane posty

bo jak przegladasz sie w lustrze, robisz odpowiednia mine (nawet nieswiadomie) i przybierasz wyraz twarzy, ktory ci sie podoba, ustawiasz sie pod odpowiednim katem. Na zdjeciach juz tego nie robisz, a jesli robisz, to nie tak jak przed lustrem :D

Gość gość
Może kwestia oświetlenia. W każdym świetle wyglądasz dobrze w lustrze?

Gość gość
Kurde,ja mam to samo.Patrzę na siebie w lustrze i jestem zadowolona,a jak zrobię zdjęcie to jak pasztet :D

Gość gość
A rysy twarzy masz regularne? Bo ja nie. I mimo, że na żywo wyglądam nieźle i powodzenia wśród płci przeciwnej mi nie brakuje, to na zdjęciach wychodzę jak niepełnosprawna. A wszystko przez krzywą twarz.

Gość dziewiędziesiąt dwa
W lustrze co chwila zmieniasz mimikę dlatego wydajesz się bardziej atrakcyjna. Stanij nieruchomo przed lustrem to wyjdzie to samo co na zdjęciu.

Gość gość
mam podobnie, nienawidze zdjęć, w tak w ogole od pewnego czasu wygladam coraz gorzej, chyba się starzeję. i to mnie troszkę martwi;/

Gość twixx
No ja mam tak samo. Jak patrzę się w lustro to jestem z siebie dumna że taka ładna jestem a jak zrobię zdjęcie to wyglądam grubo i dziecinnie, zupełnie inaczej niż na żywo. Znajomi też jak patrzą to mówią że nie podobna do siebie jestem na zdjęciu

Gość gość
ja właśnie dzisiaj odebrałam zdjecie od fotografa na studia, masakra jakoś dziwnie mi grzywka z boku stoi a mam kręcon włosy, w powiększeniu na kompie wygląda to normalnie... powinnam sie przejmować?:(

Gość gość
przewaznie na zdjeciach gorzej sie wyglada