Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róż do policzków

pytanie o ksiazeczke sanepidowska

Polecane posty

Gość róż do policzków

Moge podczas pierwszej wizyty w stacji san-epid zanieść od razu próbkę w kupionym pojemniczku czy to zawsze muszą być pojemniczki od nich ? Czy to prawda ,że książeczke może podbić tylko lekarz medycyny pracy?

Gość gość
Ja robilam dwa razy w roznych miejscach i w jednym (tam bylo drozej) dostalam takie specjalne wymazowki a w drugim przypadku trzeba bylo kupic kubeczki w aptece. To maja byc 3 probki z roznych dni i dopiero jak sie ma 3 to sie idzie i oddaje. Ksiazeczke z tego co sie orientuje podbija tylko lekarz medycyny pracy.

Gość gość
U mnie wydawali specjalne probówki. Próbki trzeba było zanosić codziennie przez 3 dni mniej więcej o tej samej godzinie. Książeczkę może podbić tylko lekarz medycyny pracy

Gość róż do policzków
eh widze, że rózne są opinie... szkoda mi jechać przez całe miasto tylko po to zeby dostać pojemniczki jak bym mogła przy okazji oddać już chociaż jedną próbkę...

Gość gość
I tak będziesz musiała jechać bo według nowych przepisów musisz składać próbkę w obecności pracownika sanepidu, żeby nie było wątpliwości, że towar jest twój.

Gość róż do policzków
cooo? jakoś w to nie wierze ;d nie umiem srać na zawołanie ;]

Gość gość
To wez i zadzwon najlepiej albo sprawdz strone www jesli sanepid w Twoim miescie ja posiada.

Gość gość
Najlepiej sprawdź na stronie, tam pewnie będzie napisane. W razie czego możesz zadzwonić. Ja robiłam w Poznaniu na nowowiejskiego, weszłam tam z marszu, dałam próbki, wypełniłam formularz, zapłaciłam i powiedzieli mi, kiedy odebrać. Tak, tylko lekarz medycyny pracy podbija książeczkę.

Gość róż do policzków
dałaś od razu trzy próbki, można tak? na stronie niestety nic nie pisze na ten temat...