Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITAaas

Odmówiłam bycia kochanką i teraz sie mści

Polecane posty

Gość gość
Zdaje się że to o czym piszesz to podpucha? Nie rób z siebie bezradnej i niedołężnej dzidzi.Z tymi problemami musisz zwrócić sie na policje i KONIECZNIE do jego żony! Fotum nie jest strona do rozwiazywania takich problemów😠

Gość gość
Mąż się wścieka i nic z tym nie robi? Ja miałam kilka lat temu podobną sytuację. Jak tylko mąż się dowiedział, zadzwonił do gościa z groźbami karalnymi i się skończyło. Takie typy, to tchórze, wybierają sobie ofiary, które są bierne, tak jak ty autorko. Moją koleżankę nęka jakiś typ z roboty już 7 lat. Ona pracę zmieniła nawet, a on nadal wysyła smsy, e-maile, nęka ją telefonami z setek różnych numerów, śledzi ją, wystaje pod blokiem. Jak nie zareagujesz teraz, to będziesz mieć to samo. Normalni ludzie tak się nie zachowują, to psychol jest.

Gość gość
jesteś bardzo wartościową kobietą autorko :) inna by poszła do wyra z takim bo mąż się już znudził. A Ty widać że jesteś kobietą z klasą. A ten facet no cóż, czasem człowieka się najlepiej pozna dopiero wtedy gdy się go oleje. Wszystko z niego wyłazi wtedy. I widać teraz jaki on jest naprawdę. Kompletne ZERO. Stare śmierdzące dziadzisko 50 lat na karku a się bierze za 30latkę... obleśny typ, brzydzą mnie takie ru\chacze, mógłby chociaż poszukać kochanki po 40tce a nie się bierze za 30latkę... no ale 40latka dla niego za STARA, bo on PIEKNY i WIECZNIE młody hehehe obleśny typ nie widzi swojej starej mordy w lustrze

Gość gość
ja bym mu obciągnęła, dlaczego nie.