Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajastella

graco evo xt czy ktoś już widział w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Ja właśnie zamówiłam EVO XT i mam nadzieję, że dobrze wybrałam:) Ale prawie same pozytywne opinie mnie przekonały

Gość gość
Podoba mi się ten wózek. Ciekawy jest z wyglądu ale jak widziałam w sklepie i bardzo funkcjonalny. Szczególnie zachwycilam się tymi stojakami do Graco Evo XT - to już gadżet niesamowity by tak przerabiać wózek na jakiś bujak czy krzesełko

Gość gość
Snugsafe bardzo konkretnie wygląda i jest dosc mieciutki i fajnie wyprofilowany. Też go kupiłąm razem z xt w komplecie. Z łatwością sie go montuje na wózku- nie ma z tym problemu. Polecam i pozdrawiam :)

Gość tomu
Wózek fajny i praktyczny, lekki i solidny. Niestety kolory dno. Dziecko wygląda jak w trumnie.Można dodać więcej szarości, jasności , kropki, kratki , kolorów jest masa.A tu no cóż producent dał ciała. Dziecku w tym wózku będzie gorąco latem.Wózek jest dla dziecka a nie dla starego człowieka.Tylko przez kolor nie kupiłem tego wózka.Liczyłem że w 2015 będą nowe kolory. Szkoda bo to fajny wózek...

Gość gość
Reklamy i opisy wózka zachęciły mnie do jego kupna. Jak pomyslałam tak zrobiłam. Kupiłam zestaw 4 w 1 w Sklepie w Warszawie na ul. Solidarności. Aby dziecko nie wyglądało jak w trumnie zamówiłam kolor Storm czyli szaro pomarańczowy. Z niecierpliwoscią czekałam na telefon ze sklepu ze mogę odebrać wózek. I tu moja radość skończyła sie. Po rozpakowaniu pudel w domu okazało sie ze Gondola jest cała czarna, a fotelik od starego modelu. Jak tylko to zobaczyłam postanowiłam zadzwonić do sklepu z reklamacja. W sklepie powiedzieli ze nie ma w Polsce szaro pomarańczowej gondoli i podali mi telefon do przedstawiciela Graco. Przedstawiciel potwierdził wersje sklepu. Koniec końców zostałam z czarna gondola, bo już nie chciałam szukać nowego wózka na tydzień przed porodem. Używam tego wózka od 3 miesięcy i niestety nie jestem zadowolona bo wszystko w nim trzeszczy. Wiec zastanówcie sie nad jego zakupem.

Gość gość
Można kupic osobno spacerówkę a gondole graco evo w kilku kolorach do wyboru nie trzeba kupować tej czarnej gondoli ja tak właśnie zrobie

Gość gość
Witajcie a jak z gondola jest dość waska czy dziecko 5 miesięczne sie mieści bez problemu?

Gość gość
Ponawiam pytanie jak z gondola i jej szerokością?

Gość gość
tez jestem ciekawa. ZNam evo xt w wersji spacerowej bo siostra ma , nie widzialam niestety gondoli , dajcie znać ( jako spacerowka - rewelacja)

Gość gość
Wersja głęboka tez fajna, gondolka duża, masywna i buda tez dobrze chroni, cichutko sie składa. Prowadzi sie ok, stabilnie nawet z torbą powieszona na rączce. NIe przeważa. Mnie się jako głęboki spisuje znakomicie, choć już w lipcu myslę ze przeniesiemy sie do spacerówki :D :D :D

Gość gość
Muszę sprawdzić, bardzo ciekawie "brzmi" w tych waszych opiniach, te koła mnie zastanawiaja bo właśnie takiej terenowki szukam