Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajastella

graco evo xt czy ktoś już widział w Polsce

Polecane posty

hej wszystkim czy ktoś już widział te wózki u nas w polskich sklepach? ja ich szukam już dosyć długo bo chciałabym zakupić dla swojego dziecka, a jak ktoś widział to niech podzieli się spostrzeżeniami :)

Gość gośćala090
Ja też chcę go zamówić, więc podłączę się do pytania. :) Jak czytałam opis i widziałam prezentację na YT to wygląda naprawdę super!

Gość ulka906
ja jeszcze nie widziałam, ale już od dawna na niego czekam, przy poprzednim dziecku też kupiliśmy wózek od Graco i sprawdzał się super, także tutaj nie liczę na nic innego. :) tym bardziej, że w XT są duże koła i specjalne opony - często ruszamy gdzieś "w teren", wiec będzie jak znalazł. :)

Gość weronika094
ja widziałam ostatnio w jakimś sklepie stacjonarnym, raz zobaczyłam, w necie poczytałam o nim i tak myślę, czy właśnie jego by nie zamówić, bo naprawdę fajnie się zapowiada, zwłaszcza te koła, naprawdę wyglądały solidnie.

Gość patrycja349
ja widziałam wczoraj na All, w końcu sklepy go zaczynają wystawiać. :) czytałam opinie dziewczyn na ceneo, co go już mają, i bardzo pozytywne wrażenia, więc dzisiaj go też zamówię i napiszę jak przyjdzie. :)

Gość gość
No mało jeszcze opinii :( ale chyba i ja sie zdecyduję bo na reklamach i zdjęciach zapowiadał się całkiem dobrze. U nas w dziecięcym jeszcze go nie ma ale sprzedawca mówił że po 20-tym lipca mam sie pytać - chcę na żywo go obejrzeć

Gość gość
Dziewczyny, a ja ten wózek już kupiłam i mam w domu! :) W końcu, bo też na niego czekałam. Z pierwszych wrażeń: wygląda solidnie i estetycznie, nic nie skrzypi, całość dobrze spasowana, wygląda na wygodny, a koła są super - dodatkowo wzmocnione opony robią swoje. :)

Gość pati234
ja miałam przyjemność "testować" go tylko w sklepie i zrobił na mnie dobre wrażenie, naprawdę mi się spodobał i myślę, że go kupię - patrzyłam też na inne modele, ale żaden aż tak mi nie przypadł do gustu, a tu mam wszystko, czego oczekuję od wózka - solidne koła, dobre prowadzenie, komfort dla dziecka, bezpieczne materiały.

Gość gość
Ja bym tak w ciemno nie ryzykowała- fakt na reklamach wygląda super ale trzeba wg mnie na żywo obejrzeć - ja czekam aż go będą mieli w naszym "dziecięcym" to sobie zobacze czy taki fajny jak z opisów i wyglądu

Gość gość
Powiem szczerze na ulicy jeszcze nie ale zobaczyłam Graco Evo XT w necie i w końcu znalazłam w sklepie. MAm nadzieję nasz będzie pierwszy na moim osiedlu:) wózeczek super się wozi, no i wykonany tez konkretnie. Niebawem zamawiamy:)

Gość gość
W Polsce wózek już osiągalny na spokojnie, sama miałam okazje testowac w sklepie i powiem szczerze- zakochałam się. JAk on się lekko prowadzi, no super. Zastanawiam się jak w terenie ale tego w sklepie nie sprawdze. Błotniki mądrze przemyslane nie będzie zimą chlapało:_ ani jazda po kałużach nie będzie taki utrudnieniem dla rodziców

Gość gość
Tak widziałam u mnie w domu:) $ dni temu odebralismy naszego Graco Evo XT więc jest osiągalny, chyba coraz więcej sklepów juz go sprowadza bo u mnie w Krakowie znalazłam w jednym ze sklepów

Gość gość
Też poluję na Graco Evo XT, super sie prezentuje, szkoda że tylko dwa kolorki ale i tak piękne. A jak koła? Rzeczywiście takie "terenówy"?

Gość gość
Witam, dziś w Smyku zakupiłam swój GRACO EVO XT, zakochałam się w nim od razu. Jest świetny, prowadzi się super, koła robią duże wrażenie. Mam 3 miesięcznego synka i wygodnie mu się jeździ. Polecam !!!

Gość gość
U nas tej żuż Graco Evo XT są w sklepach,sama tak się zastanawiam nad jego zakupem ale widze jednak wózek sprawdza się. A koła jak się spisuja?

Gość gość
Koła w nowym Graco Evo Xt na prawde się sprawdzaja, wózek fajny, nawet błotniki ma na kołach żeby nie chlapało i już po deszczu zauważyłam że się przydają

Gość gość
Widziałam już w sklepie i macie racje Graco Evo XT jest super. Na allegro znalazłam fajne ceny wiec chyba tak zamówię

Gość gość
E to już chyba nie taka nowość, sama ostatnio na spacerku mijałam panie z Graco Evo XT.A się cieszyłam że u mnie w mieście będę pierwsza:) no niestety , jak wózek dobry to i chętnie kupują.

Gość gość
Wózek jak piszą mamusie juz dostępny w polsce, w wielu sklepach i i rzeczywiście coraz popularniejszy na ulicach. Wcale mnie to nie dziwi bo Graco Evo XT jest na prawdę praktycznym, nowoczesnym wózkiem. Dla mnie ekstra.

Gość gość
Witam, mam ten wozek juz od miesiaca i zaczeła skrzypiec rączka, pojawił się luz na przednich kołach i sprężyny skrzypią. Pozatym wózek super.

Gość gość
Pamiętam jak koleżanka mi kiedyś mówiła że na deszczu jej wózek skrzypiał i smarowała takim smarem chyba do konserwacji rowerów to polecam pani. A graco Evo XT jest ok. Sami tez zdecydowaliśmy się na ten model, na razie jest ok zobaczymy jak będzie dalej się spisywał. Ale nic nam w wózku nie skrzypi a pogoda już typowo jesienna za oknem...

Gość gość
Już nawet kupiliśmy Graco Evo XT- wózek rewelacyjny. Obracane siedzisko, regulacja wysokości rączki, składanie jedną ręką banalne dla wszystkich. Koła daja bezpieczeństwo i komfort jazdy, zdecydowanie polecam

Gość gość
Oglądałam ostatnio Graco Evo XT Smyku, więc juz są spokojnie dotępne u nas. wózek wygląda nieźle, powiem szczerze niebawem czeka nas zakup spacerówki dla synka i kto wie...mamy już go na liście

Gość gość
Córcia jeździ Graco Evo XT od prawie trzech tygodni- wózek rewelacja. Regulowana wysokość rączki i terenowe koła to przeważyło o wyborze. Z resztą cała reszta jest tak zmyslnie przewidziana żeby ułatwić życie i rodzicom i maluchowi

Gość gość
Sąsiadka niedawno kupiła ten szary Graco Evo XT i tak mi sie spodobał ,że z mężem tez zamawiamy ten model. Wersję z fotelikiem samochodowym bo jak czytałam opinie też warto

Gość gość
Witam ja tez jestem pod urokiem tego wózka gdzie zamówiłaś ten wózek?

Gość gość
Na allegro była okazja na Graco Evo XT akurat ale jak tu panie piszą w smyku tez sa fajne ceny, a przynajmniej mozna pooglądac jeszcze

Gość gość
Ja zamawiałam na stronce producenta Graco Evo XT , też są rabaty duże a często też trafić można na jakieś fajne gratisy

Gość gość
Sama z ciekawości weszłam dzis podczas zakupów do Smyka zobaczyć Graco evo XT dużo o nim ostatnio sie pisze. Fajnie wygląda,macie rację. Podchodze raczej sceptycznie do takich nowości ale wyglada imponująco

Gość gość
Prosze o powiedzenie mi w tym temacie Graco Evo XT te koła jak się sprawują w mieście na chodniku? Nie szukam wózka wyczynowego, terenowego a lekkiego wózka do miasta. W sklepie juz go oglądałam, po sklepie przejechałam się ale wiadomo płytki nie odniosą tego co prawdziwy chodnik