Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shydream

Marze o kopulacji z wieloma mezczyznami

Polecane posty

Gość shydream

Pisze kopulacja, bo chyba uprawianiem milosci tego nazwac nie moge. Marze o tym, aby znalezc sie w takim miejscu jak z filmu oczy szeroko zamkniete, kazdy jest w maskach, wszyscy nadzy, ja wypinam tyleczek, obserwuje mnie z 5-10 mezczyzn i po kolei podchodza do mnie i mnie posuwaja. Wstydze sie takich mysli, ale wlasnie o tym marze:(

Gość gość
pewna jestem, że w życiu nie miałaś prawdziwego orgazmu, dlatego masz tak błędne i debilne pojęcie o seksie, licząc na to że im więcej kopulantów ędzie Cię posuwało, to wreszcie za którymś razem będziesz miała odlotowy orgazm. Jesteś w totalnym błędzie, zamiast orgazmu będziesz miała zdartą do krwi pochwę, potem ból, zapalenie pochwy, jakąś chorobę i wstyd. Dobrze, że przynajmniej nazwałaś p**********e kopulacją a nie miłością. Notabene, prawdziwa miłość jest zwieńczana seksem, ale nie każdy seks miłością. Tylko psy kopulują, gdyż pozbawione są świadomości. Ty pewnie garniesz się do ich grona.

Gość gość
jesteś dobrym towarem na "tirówkę" , zatem wal na autostradę. Tam co godzina będzie Cię jakiś tirowiec posuwał, i przy okazji zarobisz szmal.

Gość gość
Jest to wspaniałe przeżycie.Z mężem i dwoje obcych facetów.Zaczynałam stosunek od najmniejszego członka.Mąż był drugi,a gdy tamci mnie rżneli mąż mnie pieścił i pilnował bym miała sowity orgazm.Była kolejka ,że każdy dwa razy mnie brał oczywiście w gumce poza mężem.Dupcie mnie bolała kilka dni lecz podczas seksu jęczałam w niebogłosy z rozkoszy.To powodowało większe podniecenia u tych co patrzyli na tego który mnie rznął.

Gość gość
Ja na wczasach w Egipcie robiłam to z trzema Arabami. Mam już swoje lata(40),ale taki odjazd miałam pierwszy raz. K***sy im stały jak drągi.Pierwszą kolejkę posuwali mnie normalnie a drugą od tyłu.Po drugiej i ja i oni byliśmy wycieńczeni. Do końca pobytu bzykałam się już tylko z jednym,najstarszym,ok.30. Kilka razy jeszcze zrobił mi dobrze.

Gość gość
noi nie uwarzacie sie za tanie k********y? wy co takie wspaniale przezycia macie z iloma arabami i co tam jeszcze leci?

Gość gość
A co miałam trzech szukać w swoim miasteczku,żeby jęzorami kłapali i klecha mnie z ambony napiętnował? Chciałam przeżyć to z trzema i zrobiłam jak chciałam. 40 l. to ostatni dzwonek na takie fikołki,póki ma się jako taką figurę.Ciągle z jednym to monotonia i kazirodztwo.

Gość gość
Mialam 5 jednoczesnie beznadzieja

Gość gość
Fajna sprawa dla laski. Normalka w fantazjach.

Gość gość
Miałam tak wczoraj,z tym wypiętym tyłeczkiem,ale z dwoma. Po imprezce u znajomych wylądowaliśmy u mnie w akademiku bo kumpela pojechała do starych.Lekko na rauszu chłopaki zażartowali że szkoda,że pojechała ,bo było by dwie cipki do przeczyszczenia. Ja im na ze śmiechem,że mogą czyścić we dwóch moją,chyba im moja dupka się podoba,a oni że zajebisty pomysł.Zrzuciłam mini, zdjęłam wszystko i klęknęłam przy łóżku i nie zostało im nic innego jak mnie przelecieć.Po kolei mnie brali,każdy trochę posuwał,potem zmiana.I tak kilka razy,robili zakłady który dłużej wytrzyma. Jak jeden spuścił się na moje plecy to drugi też nie wytrzymał i prędko doszedł.Było odlotowo.Potem buzi-buzi i zostałam sama. Zamknęłam za nimi drzwi,prysznic i kimonko.

Gość gość
Gdy jesteś w związku to tylko w obecnośc***artnera i jego pozwoleniem można sobie pozwolić na taki seks.Jest to przeżycie bardzo podniecające dla was obojga.Partner widzący zagłębianie się w twojej cipce obcego k****a ma full podniecenie.A i ty czujesz nawet dreszcz rozkoszy.Zwłaszcza gdy nie miałaś jak ja poza meżem innego członka w pochwie.A mąż nie miał innej kobiety.Często dochodzi gdy cię pieści mąż podczas seksu z obcym do samoistnego wytrysku jak głosno jęczysz z rozkoszy.My mieliśmy taki układ seksualny maż i dwoje obcych .Jest to ważne by byli Obcy nic was nie łączy!Przeżycie wspaniałe dla małżonków.

Gość gość
A ja miałam to w realu ale za nic się nie przyznam.

Gość gość
Ja miałam takie przeżycie z trójka facetów.Brali mnie na różne sposoby nawet dwie dziórki.Byłam dziewczyną i jeden z nich jest moim kochanym mężem.Proponował mi gdybym chciała powtórzyc to nie ma nic przeciwko.Tyle,ze ja nie chcę a maż był tym co miał największego z nich k****a.Tak mi dogadza,że podczas każdego seksu jecze.Czasami mi wstyd sąsiadów za jęki.

Gość gość
same bajeczki