Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu, plamienie w srodku cyklu? pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny.. wiem, ze zaraz polowa z was wyleci na mnie, ze nie jestescie wrozkami i jasnowidzami. Zaraz pytania dlaczego nie zrobie testu, skoro okres spoznia mi sie 6 dni. Ja po prostu boje sie kolejnego rozczarowania i wole troche poczekac.. wiec przejde do rzeczy.. Staram sie z mezem juz 10 miesiecy. Ostatnio nawet juz sobie odpuscilam.. Ale co mnie zastanowilo ? Okolo kilka dni po dniach plodnych (kochalismy sie, pelny stosunek kilka razy) zauwazylam u siebie plamienie bardzo jasna krwia, nie bylo tego wiele, myslalam, ze maz mnie niechcacy zranil lub cos.. ale trwalo ono 3 dni. Bylo jak ostatni dzien miesiaczki. Potem ustalo. Juz wtedy myslalam, co jest nie tak. Nigdy nie mialam plamienia w srodku cyklu. Teraz juz mija 6 dzien od dnia spodziewanej miesiaczki. Przez caly tydzien jestem bardzo senna, przychodze z pracy i od razu wskakuje do lozka i spie do oporu, chyba nic innego nie zaobserwowalam, bo nie chce sie nakrecac. Dzis jedynie kilka razy poczulam bardzo lekkie przypominajace miesiaczke skurcze w podbrzuszu. No i uczucie goraca na twarzy. Czy jest ewentualnie jakas mozliwosc, ze jednak sie udalo? czy moglo byc to plamienie zwane plamieniem implantacyjnym? czy jednak moj organizm szwankuje?

Gość gość
przepraszam, nie wiem czemu, ale dodalo sie dwa razy ;/