Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁĄD PRZY INSTALACJI THE SIMS 3

Polecane posty

Gość gość

No więc, mam orginalne simsy które wczesniej działały na tym samym komputerze ale musiałam wyczyścić kompa wiec i simsy sie skasowały. KOmputer odczytał płyte podjął się instalacji a nastepnie wyskoczył Bład danych (CRC)...... ponawiałam proby podchdozilam do instalacji na nowo kilka razy.... Czysciłam plyte psikałam perfumami...wszystko... Pomyślałam ze moze płyta jest za bardzo porysowana zeby w pełni ją odczytać. Więc pozyczyłam orginalną płytę od koleżanki. Jej plyta tez w najlepszym stanie nie jest ale wydaje sie byc w lepszym niz moja. Wszystko szło ok nawet ku mojemu zdziwieniu nie musialam wpisywac kodu, od razu po wybraniu gdzie chce umieścić gre( na jakim dysku) przeszło do instalacji. No i znowu trn błąd danych CRC. Czyścilam płyte....podchodziłam do instalacji na nowo... Podkreślam ze na tym komputerze simsy kiedys były i chdoziły normalnie... Mam Viste.

Gość gość
Może masz za mało wolnego miejca na dysku, wyczyść troche kompa i spróbuj na dysku D:/

Gość gość
Dysk D mam prawie cały wolny ;(( jest mega duzo miejsca

Gość gość
Na simsy3 i tak to może być za mało, instalujesz na laptopie czy stacjonarnym?

Gość gość
na stacjonarnym

Gość gość
masz jakiś błąd , albo wirus w systemie , oczyść dokładnie komp i raz jeszcze zainstaluj gre , a kod musisz wpisac przy instalacji , jak nie pokaze sie kod do wpisania tz, ze instalacja nie przejdzie pomyslnie oczysc komp i recznie znajdz folder gdzie probowalas zainstalowac gre i wyczysc pozostalosci po grze , bo napewno sa jakies "resztki" gry i to nie pozwala na instalacje