Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opel Corsa czy VW Polo , co byscie wybraly, chodzi o nowke

Polecane posty

Gość gość

z salonu :)

Gość gość
ktos sie wypowie?

Gość gość
hmmm... miałam Opla Corsę z salonu - i powiem tak - zachwycona nie byłam :( dużo palił, specjalnie kopa to nie miał (inna sprawa, że miałam mały silnik 1,4) oprócz tego w ciągu pierwszych dwóch lat siadła mi połowa ogrzewania tylnej szyby ( reklamacji nie uznano), fotel kierowcy był regulowany ale ciągle opadał w dół do najniższej pozycji.. trzeba było za każdym razem ustawiać na nowo. Reszta działała ok....a jeszcze mankamentem było to że z klamki wewnętrznej od drzwi kierowcy i z drążka skrzyni biegów odchodziło takie sreberko (nie wiem czy wiesz o czy mówię). Te Corsę kupowałam akurat 5 lata temu - teraz możne coś się zmieniło, w każdym razie jak zmieniałam auto nie wybrałam już opla :) VW polo oglądałam jak kupowałam corsę, ale wtedy za podobną cenę był "goły" nawet szyby miał odkręcane a nie elektryczne, a corsa trafiła mi się wersja "full" bo ktoś zamawiał specjalnie i potem zrezygnował.

Gość gość
lepiej corsa . VW robi najgorsze auta .. Po gwarancji sypią sie jak choinka Mój znajomy dał 4 tys za naprawę pompy w VW passacie

Gość gość
oto komentarz z internetu Kupiłem VW Pasat 2009 r. 2.0 przebieg 120 000 km. naiwnie myślałem, że VW to niezawodna marka ( to mój pierwszy i chyba ostatni VW) w ciągu roku padła mi pompa, która uszkodziła wtryski (diagnoza ASO - opiłki paliwa w paliwie) naprawa po negocjacjach wyniosła mnie 7000 zł . Po roku użytkowania już tłucze mi koło dwumasowe, więc czeka mnie wydatek ok. 5000 zł. Dlatego dzięki za ta markę.

Gość gość
obie marki do d...