Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Na co pozwolą dostać mi się te wyniki

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

Polski podstawowy U 30%, P 60% Matematyka podstawowa 30% Niemiecki podstawowy U 67% P 78% WoS rozszerzony 32% Historia rozszerzona 32% Geografia podstawowa 62%

Gość gość
to ile z matematyki w końcu miałeś 14 czy 30%???

Gość dziewiędziesiąt dwa
14 ale wybiegam w przyszłość że będę miał te 30% chociaż w sierpniu i tak się zastanawiam gdzie ja mogę pretendować z takim rezultatem?

Chcesz iść na dzienne? :) Z mojej strony życzę ci powodzenia i będę trzymała za ciebie kciuki, mnie się nie udało ale liczę że tobie się uda. Ja spróbuje za rok i wtedy pójdę na studia bo na studia nigdy nie jest za późno :)

Gość gość
Do Biedronki na szmatę, bo nawet nie na kasę 🖐️

Gość dziewiędziesiąt dwa
No chciałbym na dzienne bo siedzenie w domu jest okropne. Dzięki, myślałem że ty też w sierpniu podejdziesz.

Gość gość
Niestety nie zaliczyłam i matematyki i angielskiego. Autorze, chcesz pogadać na gg???

A jakie interesują się ścisłe kierunki czy humanistyczne z humanistycznych mogę ci doradzić 1. Pedagogika specjalna 2. Pedagogika opiekuńcza 3. Dziennikarstwo i komunikacja społeczna w sumie to mnie interesowały te trzy kierunki, nawet liczyłam że w sierpniu podejdę i pójdę na pedagogikę specjalną i wybiorę specjalizację resocjalizacja z pracą sądową.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Administracja, oświata i zarządzanie organizacjami pozarządowymi, bibliotekoznastwo i archiwystyka. Takie widziałem na plakacie UP i spodobały mi się jako jedne z nielicznych.

Gość gość
następny matoł na pedagogikę sie wybiera a potem lament ze pedagodzy szkolni i wychowawcy to ograniczone matołki i tępe dziunie, nie uczysz się, nie czytasz, nie umiesz nie pchaj sie do szkoły, nie tykaj dzieci, płytki układaj albo towar na półkach, kuuuur, sama tępa a innych chce uczyć to prawda ze na pedagogikę każdy osioł sie dostanie i to nie studia tylko parodia

1. Ja myślałam na temat a). pedagogiki opiekuńczej - byłabym szkolnym pedagogiem w szkole. b). pedagogika specjalna - specjalizacja resocjalizacja z pracą sądową. Przecież na takie kierunki jak pedagogika, praca socjalna lub resocjalizacja idą osoby z powołaniem które chcą pomagać innym.

Gość gość
taaa, na takie niby studia to idą te co gdzie indziej sie nie dostaną, w sam raz potem się nadają jako przykład dla młodzieży, jak nie zdać matury i załapac sie na magistra, najlepiej na płatne studia idźcie to nawet egaminu nie trzeba zdawac starczy koniak i kasa dla profesorka i już można dyplomem świecić,

Jakoś chodziłam do prywatnego technikum i nikomu nie kupowałam koniaku ani nic, i tak matury nie zdałam ani egzaminu zawodowego.

Gość gość
a kiedy będą wyniki rekrutacji?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Smefretko przykro mi że nie zdałaś, ty też zasługujesz na maturę bo wyglądasz na fajną dziewczynkę tylko się trochę pogubiłaś w życiu.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Żeby tylko nie zamknęli rekrutacji

Gość dziewiędziesiąt dwa
pomóżcie mi ludzie

Gość gość
matematyka podstawowa 30?? Dlaczego chcesz isc na studia, skoro jestes tepa?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jestem facetem, nie jestem tępy. To że majcy akurat nie umiem o niczym nie świadczy.

W takim razie proponowałabym ci pedagogikę opiekuńczą??? studia z tego co słyszałam łatwe. Administracja, Oświata i zarządzanie organizacjami pozarządowy to w dużym stopniu studia związane z matematyką.

Gość gość
Tak, swiadczy o tym, ze nie umiesz logicznie myslec, ze podstawa z matmy to zadne skomplikowane rzeczy, tylko logika i troche wiedzy.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Powtarzacie wciąż te same wyświechtane frazesy że matematyka to królowa nauk i że uczy logicznego myślenia. A ja ci powiem - bzdury, bzdury do kwadratu. Historia zna sylwetki osób które z matematyki były tępe a stały się kimś w życiu. Całe szczęście że nie przyszło im w Polsce piąć się po szczeblach edukacji.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Logicznym myśleniem się można wykazać w każdym innym przedmiocie. Dlaczego to ma być niby ściśle powiązane z liczbami? Żeby to były tylko liczby, niestety to tylko czubek góry lodowej. Całkiem niesłusznie matematyka zakorzeniła się w świadomości jako przedmiot podstawowy a tak naprawdę to jest tej samej kategorii przedmiot co fizyka, chemia do których nikt nie zmusza przecież.

Gość gość
Człowieku, zrób sobie kurs spawacza, zarobisz więcej niż po pedagogice czy innych kierunkach typu "żal.pl". Studia obecnie nie mają żadnej renomy w Polsce. Mając fach w ręku zawsze możesz zdecydować się na emigrację jak cię przypili. W Polsce brakuje fachowców, a wy się rzucacie na g***ostudia... No ręce opadają...

Gość dziewiędziesiąt dwa
Myślałem o archiwistyce

Gość gość
O studiach zwiazanych z humanistyka marne szanse na prace,ale dla was liczy sie tylko magister w kieszeni.teraz liczy sie politechnika

Gość dziewiędziesiąt dwa
To chwilowy trend.

Gość gość
Jaki trend, człowieku? :/ Zresztą widać, że nie masz oleju w głowie, jak chcesz iść na byle co i w dodatku z takimi wynikami się pchasz.

Gość gość
Jesteś tumanem