Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kulturyści

Polecane posty

Gość gość

czy podoba Wam się ten kulturysta? Ostatnio pokazałem go dwóm moim koleżankom bo chciałem zobaczyć czy kulturysta może podobać się kobiecie. jedna powiedziała, że jej się podoba, a druga, że nie. Co wy o nim myślicie? tutaj filmik z jego treningu: http://www.youtube.com/watch?v=XEha1-SnJKM

Gość insomnia 13
Byłam w łóżku z tak zbudowanym mężczyzna,180 cm,105 kg samych mięśni. Sama jestem niewielka i raczej drobna. To był mój najlepszy seks w życiu. Rzucał mną po łóżku ,jak piórkiem.

Gość gość
Mięśniaki to ciency kochankowie,jak z jednym takim się bzykałam, to gadał tylko jaki on och i ach a potem kilka ruchów i finisz. Góra mięśni,fiutek cherlawy i kondycja też nienajlepsza.

Gość insomnia 13
No ja właśnie myslalam ,ze tak jest,Jednak zaskoczył mnie i to bardzo. Zbudowany imponująco pod każdym względem,długo dystanstanowiec i doskonale potrafił kontrolować się.. Może jest tym wyjątkiem potwierdzającym regułę :-)

Gość gość
Nie podoba mi się, gdyż są to osiłki posterydowe, którzy mają ładne mięśnie ale małe i bezpłodne jądra, a wielkość penisa jest odwrotnie proporcjonalny do masy mm. W łóżku są beznadziejni.

Gość klakier333
Miałem kumpli, którzy ostro ładowali na siłowni koks czy różne specyfiki i przed 30 już im nie stawał albo mieli problemy ze wzwodem .Osobiście trenuje bez koksu i bez odżywek i jestem przed 40 ,a kondycja ok. Oczywiście najlepiej było do 33 jeśli chodzi o obfite wytryski, teraz tego mniej ale jarałem fajki przez 6 lat ostatnio i może dlatego.