Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda1996

Proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Magda1996

Witam Jestem Magda i mam 18 lat. Mam problem z chłopakiem... zakochał się w mojej przyjaciółce a zresztą ona też go kochała ale teraz niby znalazła sobie innego...boli mnie to i nie chcę aby mój chłopak cierpiał. Na pewno nie będę w stanie być dalej w tym związku, ale chcę żeby był szczęśliwy... Mam gdzieś swoje uczucia chcę aby byli oboje szczęśliwi... nie wiem co mam zrobić bo on się załamał jak ona się od niego oddaliła. Ja chcę tylko przyjaźń no chyba że chce zerwać kontakt mój chłopak to zaakceptuję wybór jego. Co zrobić żeby on tak nie cierpiał?

Gość gość
No ale co? Jak tobie to odpowiada ze twój chłopak skoczy na inny kwiatek, twoja przyjaciółka jest szczęśliwa wiec gdzie problem

Gość Magda1996
On Cierpi bo ta moja przyjaciółka go nie chce i mówi mi że spróbuje się pozbyć tego uczucia do nij i będzie ze mną a i jeszcze teraz myśli też o opcji że odsunie się od wszystkich. Chce być sam i cierpieć w samotni..eh z tym zakochaniem się w Kamili (prz\yjaciółka) to było tak że ja miałam problemy i on już rady nie dawał bo zamknęłam się w sobie a ona była przy nim i go wspierała. Zniszczyłam go... Tak czy owak kocham go i chcę aby byli oboje szczęśliwi. co mam z tym zrobić ps. prosiłam już o pomoc wcześniej ale było inaczej... tu link: http://f.kafeteria.pl/temat/prosze-pomozcie-p_5955965