Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khal666

mam dość wszystkiego

Polecane posty

Gość khal666

Witam mam 33 lata. Jak ze sobą szybko i bezboleśnie skończyć czemu tak pisze odpowiem bo będziecie pytać czemu moja żona mnie nie kocha , miała romans sms z kolegą z pracy długi , choroby brak dobrej pracy komornik sie dobija a ja nie mam siły ani motywacji , a powinienem mieć bo mam 2 pięknych dzieci no ale nerwica czy inne zaburzenie robi swoje , nie widze dalszego sensu istnienia . Jak to zrobić

Gość gość
skończ ze sobą polaczku nieudaczny. uwolnij dzieci i żonę od siebie. skoro , żeś będąc kniotem biednym nieudacznym wkrecił w to kobiete i jeszcze dzieci jej zrobileś.

Gość gość
Ja mam wszystkiego dość co najmniej trzy razy na miesiąc ! Problemy są od tego żeby je rozwiązywać, nic i nikt za nas tego nie zrobi ! Proponuje wyjazd za granicę aby odbić się od dna, u mnie tak źle jeszcze nie jest ale gdyby było to bym spakowała siebie i męża, wyjechalibyśmy plusem jest że z rodziny już przetarli szlaki chwalą sobie do tego twierdzą że tj. Inny świat ! Można się śmiać że pracuje się jako biały murzyn ale przynajmniej się pracuje i żyje godnie a nie jęczy w Polsce i czeka żeby z nieba spadło bo NIE SPADNIE! Choroby mój drogi u mnie w domu co roku ktoś ląduje w szpitalu do tego jest rak z którym żyje się jak na krawędzi między życiem,a śmiercią! Wystarczy poprzebywać w szpitalu to tak naprawdę dojdzie się do wniosku że nie mamy prawa narzekać bo inni mają naprawdę gorzej ! Więc tylko walką o godne życie a nie narzekaniem zmienisz swoje życie ! Wydaje Ci się że robisz wystarczająco wiele? skoro narzekasz to tak nie jest !

Gość Original
Powstaje nowa moda w Polsce jak komuś się w życiu nie wiedzie to zwala to ALBO NA DEPRESJĘ ALBO NA NERWICE ! Sami stawiając sobie diagnozę ech ..a nie lepiej by było zakasać rękawy i wziasc się do roboty ! Poszukać rozwiązań !

Gość khal666
"skończ ze sobą polaczku nieudaczny. uwolnij dzieci i żonę od siebie. skoro , żeś będąc kniotem biednym nieudacznym wkrecił w to kobiete i jeszcze dzieci jej zrobileś." naucz się pisać panie boś zabawny

Gość gość
ja tez mam dosyc

Gość gość
czyli jednak miłość dzieci i do dzieci nie wystarcza, bo skoro żona cię nie kocha, to wystarcza ci to, by mieć samobójcze myśli założę sie, że jest matka polka przykro mi

Jeśli borykasz się z problemem, który odbiera Ci radość i jest ponad Twoje siły? Gorąco polecam : psychorada.pl/aff/aneta20/ Profesjonalni psychologowie udzielają pomocy przez internet. Naprawdę warto !

Gość khal666
pomoc lekarza jest wielce pomocna leki działają wiec myśli nie ma trzeba nauczyć sie wybaczać i samemu prosić o wybaczenie a tobie miły kolego kij ci w oko na twoje nieszczęście będzie lepiej a nawet dobrze , dzięki za motywacje pozdrawiam