Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak ciężko poznać teraz kogoś przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Masa ludzi wygłupia się, tworzą fałszywe konta, przesyłają wirusy. Dlaczego ludzie tacy są okropni? Nie rozumiem tego! A jak już trafi się osoba w miarę poważna, również poszukująca drugiej połówki to wygląda jak pół doopy zza krzaka. Koszmar. Czy w internecie teraz siedzą same niedorozwoje i odpady? Kompletna żenua!

Gość gość
Jakie wirusy? Jakies psychole wysylaja?

Gość Prawitscheck30
Bo w internecie niby łatwiej o kontakt, ale realia są brutalne. Nachalna konkurencja. Gadasz z kobietą, a w tym czasie dziesięciu ją atakuje. W końcu trzeba zdać się na rachunek prawdopodobieństwa. Zaczepić 1000 kobiet. Z tysiąca może 100 da ci kontakt, a ze stu może 10 się umówi. Ale generalnie dzisiaj internet, pod tym względem, to burdel, masakra i wolna amerykanka. Najgorsze są niektóre ogłoszenia na lento, kobiet szukających partnera (niby). Okazuje się, że albo konie trojańskie, przekierowujące na strony do robienia kasy, albo ogłoszenia prostytutek. Tych dziwek najbardziej nie rozumiem. Mają swoje strony, takie jak roksa, albo odloty. Dlaczego atakują strony matrymonialne?

Gość Prawitscheck30
Aha. Do wszystkich szukających partnerki w necie: Miejcie się na baczności, bo masa firm i indywidualnych cwaniaczków, próbuje was wycisnąć z kasy. I stosuję coraz to najbardziej wyrafinowane triki...

Gość lenka159
Ja od trzech lat szukam faceta przez internet i jeszcze nie znalazłam nikogo wartościowego... Niedawno trafilam na http://www.elove24.pl/ i zastanawiam się nad utworzeniem tam konta, słyszałam, że sporo ludzi zakłada tam konta i można pisać z innymi poprzez czat-sms. Korzystaliście kiedyś z tego?