Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacer z dzieckiem a brak toalety w parku

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądają wasze spacery z niemowlakami w wózkach? Widzę, że dużo matek chodzi na długie spacery, ale co robicie gdy zachce się wam siusiu? A w parku nie ma toalety? A nawet gdyby byla to załózmy ze jest po schodach, wiec nie wejdziecie tam z dzieckiem. Zakladamy sytuacje, że nie ma kolezanki ktora popilnuje malucha w wozku. Czy tez wybieracie takie miejsca, zeby bylo blisko do domu? I na jaki czas mniej wiecej wychodzicie - 30 min, 2h? Jak to logistycznie rozwiazac....

Gość gość
Swego czasu jak chodziłam na długie spacery, to rzadko po parku, częściej gdzieś nad jezioro czy do lasu i wtedy spokojnie wyskakiwałam sobie w krzaki na chwilę:P u nas w mieście nie ma jako-takiego parku,wszystko w centrum, więc blisko też do centrum handlowego i toalety (do tych dla niepełnosprawnych, żeby zmieścić się z wózkiem :P). No, ale to zawsze na zaś 3 razy przed wyjściem z domu latałam do toalety, to na te 3 godziny spokoju było ;) no i żadnych kaw przed spacerem :P

Gość gość
ja kochana bym tego tak nie zostawiła. zgłoś to na Policje

Gość gość
Jesoo problematyka wyzszego stopnia. co Wy takie macie tylko problemy, ogarnijcie sie troche. idziesz do toalety przed spacerem i tyle.

Gość gość
Sikam co 40 min, jest to problem wyzszej wagi jak widac, inne sfery mojego życia jak praca są usystematyzowane wiec moge sobie pozwolic na martwienie sie pierdołami : )

Gość gość
nadaj rozgłos i odpowiedni bieg sprawie, zgłoś ją do TVN uwaga, do fundacji helsińskiej, do trybunału w Strasbourgu. a i może postaraj się by stanęła na sesji rady gminy