Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy wyprozniacie sie po analu z finiszem w pupie

Polecane posty

Gość gość

mialem kilka partnerek analnych, ale zawsze jak w nich skonczylem szly do toalety. teraz mam tez, moja kumpele, ale ona... nie wychodzi:) normalnie ubiera sie i np. idziemy na miasto jak nigdy nic:) czy to osobliwe zachowanie, czy normalne tylko ja trafialem na takie "chigieniczne":)?

Gość gość
Chłopie, szczerze? Sperma to płyn, o tym wiesz. I ten płyn może po prostu wypływać. Jak finał w waginie sytuacja ta sama (dlatego kobieta może śmierdzieć rybą, bo to sperma tak capi). Do tego sperma jest klejąca. Kobieta też jest mokra, od własnego śluzu, ponieważ odbyt się również nawilża, a podniecenie wywołuje wydzielanie śluzu z pochwy. Dobrze napisałeś. One były higieniczne. Nie szły się wypróżniać, tylko wymyć :) Twoja koleżanka może użyć argumentu, że te wcześniejsze były rozjechane, ale to nieprawda. Dotknij jej tam za godzinę ha ha.

Gość gość
dobrze ci facet odpowiedzial wez sobie wstrzyknij do dupy cos to zobaczymy co zrobisz

Gość KrnąbrnaSuka
To działa jak lewatywa, występuje takie samo uczucie parcia jak przy wypróżnianiu się... ja mam tak zawsze , więc dziwi mnie coś takiego :|

Gość gość
KrnąbrnaSuka mozesz podac @?