Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjapaprykowa

Odezwał się mężczyzna, który nie chciał ze mną być.Odezwał, bo znalazłam faceta!

Polecane posty

Gość lukrecjapaprykowa

Starałam się o mężczyznę 5 lat. Byłam i nadal trochę jestem w nim zakochana. Jednak moje efekty spełzały na niczym, bo on nie szuka związku i dobrze mu jak jest. Ok. Rok temu poznałam innego fantastycznego faceta. Związaliśmy się z czasem i jestem z nim szczęśliwa. Zmieniłam status na portalu społecznościowym, dodałam zdjęcie. Razem planujemy przyszłość. Nagle odezwała się stara miłość komentując, że bardzo szybko rozwinęło się nasze uczucie i takie tam, dając do zrozumienia, że czuje się oszukany. Fakt, faktem kiedyś wyznałam mu uczucie, ale nie odwzajemnił go. Chyba bardziej liczył na niezobowiązujący seks, do którego nigdy nie doszło, bo mam swoje zasady. Co o tym wszystkim myśleć?

Gość gość
jak rozstaniesz sie z obecnym facetem, to ten pierwszy rowniez przestanie sie odzywac ;p taki pies ogrodnika

Gość gość
Dokladnie,pies ogrodnika. Mialam podobnie,byl moja pierwsza miloscia,pierwszym facetem ale do zwiazku wybral inna. Teraz,po prawie 15 latach ja wychodze za maz za fantastycznego mezczyzne,jestem szczesliwa,kocham i jestem kochana. A on? Coz, z tamta sie dawno rozstal, jest teraz z taka jedna bo nie chce byc sam, nie kocha jej zwierzyl mi sie. Nie chce z nia zamieszkac ani zalozyc rodziny, a ma juz 35 lat. Jako jedyny z moich bliskich znajomych nie pogratulowal mi zareczyn...

Gość gość
tak to jest jak sie biega za facetem...

Gość gość
nie zostawiaj swojego faceta bo tamten kiwnął palcem! on Cię zwiedzie- bądź z tym,który Cię szanuje!

Gość gość
olej tego typka! myśli , że mu wszystko wolno????//

Gość gość
olać

Gość gość
Ty dalej kochasz tamtego wiec jesli wyjdziesz za tego nowego faceta to cale zycie bedziesz tesknic za kims innym. Za tamtym drugim.

Gość gość
moze pomysl o jakiejs kobiecie

Gość gość
Mylisz sie, uczucia i zauroczenie do tamtego juz mi dawno minely, jeszcze zanim poznalam obecnego. Teraz jest juz tylko przyjazn. Az sama sie dziwie ze pierwsza milosc mogla tak calkiem przejsc, w zyciu nie zamienilabym obecnego na tamtego,chocby sie przyczolgal na kolanach bo go nie kocham po prostu. Chcialam tylko zaznaczyc jak przewrotny bywa los, kiedys on byl gora a teraz nie potrafi ulozyc sobie zycia.

Gość gość
Lepiej nie kochasz kogos mocniej niz siebie

Gość gość
pokazałabym mu "środkowy palec" :P Obudził się, książę...

Gość gość
Daj sobie z nim spokój, obudził się jak znalazłaś sobie kogoś rozbije ci związek a potem znowu nie będzie cię chciał.