Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Brać się za koleżankę z pracy, czy nie?

Polecane posty

Gość źródło
zależy

tzn od czego zależy? Są dwie okoliczności. Jedna korzystna, druga nie... 1) Ona mi się bardzo podoba i odniosłem wrażenie, że ja jej też, bo często się do mnie uśmiecha, sama z siebie. Kiedy się z nią żegnam, a rzadko dosyć się z nią widuję, mówi: "do następnego razu"... 2) Jestem 29-letnim prawikiem i nie wiem, jak się za to zabrać. Poza tym ona ma na oko z te 22 lata około...

Gość źródło
Spróbuj nawiązać kontakt, zagadaj czasem. Dowiedz się czegoś o niej. Zdobądź jakis motyw, aby zainicjować jakąś aktywność poza pracą np. może lubi czasem jeździć na rowerze, czy chodzi na jakieś koncerty, a może potrzebuje pomocy w czymś - auto, czy coś nie tak z komputerem. Moża rozmowa przy kawie? To że jesteś prawiczkiem, to nawet lepiej dla ciebie, bo dajesz jej nadzieję że nie chcesz jej tylko zaliczyć - no chyba że chcesz :P

Tylko zaliczyć na pewno nie, bo bardzo dobrze wpływa na moje samopoczucie i chciałbym kogoś takiego mieć na co dzień obok siebie... Ale miałem już podobne sytuacje, że wydawało mi się, że kobiety dawały mi sygnały. Kończyło się niemal problemami. Tutaj te sygnały są znacznie bardziej ewidentne i czytelne...