Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci chcą ze mną zdradzać

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czemu ale każdy facet, który się mną zainteresuje jest zajęty. Najpierw zgrywa,że jest wolny, wiadomo, że ja też nachalnie nie dopytuję a później się okazuje, że ma dziewczynę. Nie chcę rozbijać niczyich związków więc za każdym razem szybko się wycofuję i dlatego ciągle jestem sama. Już mnie to męczy. Nie potrafię nigdy powiedzieć wprost, żeby któryś z nich rzucił swoją dziewczynę dla mnie, jeśli by chciał tego naprawdę to bym to zrobił bez namawiania.. Ale najbardziej nurtuje mnie to, czemu ciągle trafiam tylko i wyłącznie na zajętych :/ nie jestem jakaś biczzz wyuzdaną, żeby nie było, że traktują mnie jak panienkę na jedną noc. Jestem zupełnie normalną dziewczyną, którą non stop spotykają takie smutne przygody :/

Gość gość
nie jesteś sama, u mnie to samo albo zajęty albo żonaty w dodatku z dziećmi coś próbował, szybko ochładzałam znajomość :( i nadal jestem sama, zgadzam się z Tobą gdyby na poważniej któryś z nich się zakochał i chciał z Tobą być to przeniósł by góry by to zrobić i już by z Tobą był, oni się nudzą w tych związkach i szukają rozrywki szkoda że naszym kosztem :(

Gość gość
poza tym pewnie uważają samotną atrakcyjną kobietę za łatwy łup:(