Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dorosłymi dziećmi i jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość

Syn i córka obydwoje skończyli w tym roku liceum i nie zdali nawet egzaminu dojrzałości. Matura która jest przepustką do lepszego życia, dobrze wiem że nie pójdzie ten do góry kto nie ma matury. A córka się tym nie przejmuje, syn również , przez całe życie przechodzi z klasy do klasy z samymi dwójami a ja świeciłam oczami na wywiadówkach, wdały się w mojego męża który jest zwykłym robolem. Co prawda to mąż utrzymuje całą rodzinę ale niestety całe życie w małżeństwie czułam się lepsza od niego bo ja zdobyłam wykształcenie a on nie, nigdy nie pracowałam w zawodzie.

Gość gość
no jakie te prowokacje są denne ... może zrobimy konkurs na najdeblniejszą ?

Gość gość
Wcale nie jesteś lepsza. Mierzysz ludzi miara wyksztalcenia? Moja mama jest po studiach, tata skonczyl zawodowke. I pomimo różnicy w wyksztalceniu nigdy nie traktowala ojca gorzej. Jest dumna ze jest czlowiekiem zaradnym ( jest na emeryturze resort owej i pracuje), obrotnym. Nazywa sz męża robolem? To świadczy o tym, ze prócz wyższego wyksztalcenia, nie masz za grosz kultury i szacunku dla drugiego czlowieka.

Gość gość
Wakacje sie zaczęły, dzieciaki zamiast na dworze to przed laptopami siedzą

Gość gość
Nie spiny są drugie terminy :D w tym przypadku sierpień :D Jako osoba z mgr przed nazwiskiem mogę tobie powiedzieć że nie wykształcenie a konkretny zawód i znajomość języków w tych czasach są najlepsza gwarancją sukcesu :D

Gość gość
jaka durna prowokacja do czego zmierzasz? chcesz pośmiać sie z kobiet nieaktywnych zawodowo?