Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie marki i ew. modele samochodow, ktore moga przyciagac kobiety

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to, ze jak facet ma takie auto, to zaraz zyskuje w oczach kobiet i one chca go poznac :)

Gość gość
dla młodego BMW i Audi, modeli nie podam bo sie nie znam, ale na pewno te max 10 letnie, a nie stare graty dla starszego 35+ Mercedes, Aston Martin, Lexus, Jaguar Auta sredniej klasy typu Seat, Volkswagen, Ford, Toyota, Fiat nie są atrakcyjne

Gość gość
trzeba bylo napisac blachary a nie kobiety. Na mnie zadne auto nie robi wrazenia, ani rolls royce, ani lambo, ani inne gowno.

Gość perełka123
mnie kręcą niemieckie auta bmw mercedes i vw. najlepiej w sedanie.

Gość perełka123
nie tylko blachary patrzą na auta niektóre kobiety się interesują autami. sama mam ojca pasjonata i męża który ma hopla na punkcie aut a sama też lubię dobre samochody i lubię wiedzieć co samochód ma pod maską

Gość gość
ja się nie znam na samochodach i w głębokim poważaniu mam, czy ewentualny partner ma samochód i jaki

Gość gość
mnie tam kręcą traktory i trabanty, ewentualnie syrenki i maluchy

Perełka, różnica w tym, czy zainteresujesz się samochodem (tak jak faceci się samochodami interesują), czy polecisz na faceta, bo ma taki samochód (a o to chyba chodzi autorowi tematu).

Gość gość
perelka, czyli jak facet ma VW passata, sedan z salonu to zyskuje w Twoich oczach?

Gość gość
to mi chodziło w tym pierwszym znaczeniu :P a facet może mieć i rydwan, ale jeśli nie wiem co ten samochód ma pod maską to dupa nie facet :P

Gość perełka123
to na górze gość dziś to ja :)

Gość perełka123
a czy auto z salonu czy 20letnie to nie jest tak bardzo ważne bo auto 20letnie może być lepsze od tego z salonu

Gość Robmaster
Seat Leon. Zobacz jak wygląda najnowszy model na oficjalnym kanale YT seata https://www.youtube.com/user/SeatAutoPolska Moim skromnym zdaniem ten samochód przyciąga kobiety, ponieważ jest seksowny i drapieżny zarazem. Co najważniejsze - przyciąga właściwe kobiety. No chyba że chcesz jakąś blacharę, to zainwestuj w żółtego Opla Calibra.

Gość gość
Ale to maleńki samochodzik !

Gość gość
Teraz to Lexus- bije wszystkie marki zagraniczne (zachodnie) na głowę. Zresztą tak uznali internauci, o czym świadczy ten artykuł http://mototarget.pl/news,internauci_kochaja_lexusa,18907.html