Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie ....czy to duża?

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z chłopakiem który ma 22 lata ja 27 , on wygłąda na jeszcze młodszego ,ale bardzo go lubię , czy to duża różnica czy ja przesadzam bo wydaje mi się ,że to mega widać a ja nigdy nie miałam młodszego od siebie chłopaka:)

Gość gość
Znam pare, ktora sie pobrala jak ona miala 35 lat, on 28. Teraz ona jest pod 90-tke, on jeszcze sprawny i sie nia opiekuje. Wychodzi na to, ze to dobra inwestycja na przyszlosc. Biorac pod uwage, ze kobiety zyja 10 lat dluzej niz mezczyzni, to zaoszczedzisz sobie 5 lat wdowienstwa. Moja rada? Go for it! ;)

Gość gość
haha no tak są pozytywne strony ,chociaż tych negatywnych nie ma dużo , ale strasznie żle się czuję jak idziemy gdzieś razem no ja poprostu czuję się staro ,może pomyślicie że przesadzam ,ale tak jest on ma dopiero 22 lata ,jak na niego patrze to wydaje mi się takim dużym dzieckiem haha

Gość gość
Nie czuj sie staro, czuj sie jak cougar i ciesz sie, ze leca na Ciebie mlodsi! Korzystaj, bo kiedys faktycznie mozesz byc juz na to zbyt pomarszczona. No chyba, ze bedziesz bajecznie bogata, to wtedy zadna kobieta nie jest za stara... ;)

Gość gość
Skoro czujesz się dobrze w Jego towarzystwie, nie ma sensu zaprzątać sobie głowy opiniami innych. Ludzie mają w sobie niestety pełno zawiści i uwiebiają obgadywać każdego. Ważne, że Ty czujesz się szczęsliwa i masz kompana do tych radości:)

Gość gość
racja ....spotykamy się zbyt krótko żebym mogła powiedzieć jaki jest naprawdę ,ale mamy ze sobą kontakt praktycznie non stop i jeszcze mnie nie zdenerwował (to cud ):) . Komentarze moich koleżanek też już słyszałam typu ,"przecież on taki młody "