Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgadzacie się z tym ze nie ma kobiet ladnych z nadwaga

Polecane posty

Gość gość

juz sama nadwaga wyklucza kobiete do bycia ładna.

Gość gość
nie nie zgadzam sie ja mam nadwage ale jestem ladna i juz i jak jestes facetem pewnie bys mnie chcial przeleciec

Gość gość
Marzenie scietej głowy co najwyzej jestes zadbana ale napewno nie ładna.

nie zgadzam się. ale oczywiście mam na myśli nadwagę kilkukilogramową a nie ze 30-40 i więcej kilo ;]

Gość gość
O matko...Znowu ta wariatka. Pogodz sie z tym ze tezsze kobiety tez sie podobaja ludziom

Gość gość
Nie zgadzam się z tym, znam dużo ładnych kobiet z nadwagą.

Gość gość
Zależy jaka nadwaga. Jeżeli kilka kg to może być ładna, ale nie znam ładnej kobiety z dużą nadwagą.

Gość gość
Hahaha niby gdzie?Co najwyzej sa zadbane jakby zmyły puder ze swojej swinskiej mordy to byscie spierdalali ile sił od nich, juz sam tłuszcz zniekształca rysy twarzy,poza tym kobieta z nadwaga to dla typowego polaczka juz pasztet tylko dlatego bo nie jest szczupła pogodzcie sie z tym peezdy.

Gość prawictwo pospolite 143
sa ładne kobiety z nadwagą .. na przykład Anna Bałon może i to wyjątek , ale jednak istnieją takie dziewczyny .. Chodzi o to ze zwykle ładne dziewczyny dbają też o sylwetkę .

Gość gość
Ja wg wskaznika BMI mam duza nadwage a nosze rozmiar M. Duzo cwicze, plywam kilka razy w tygodniu, mam typowo kobieca sylwetke z ladnymi miesniami i nikt mi nie powiedzial ze jestem gruba. Jestem zgrabna.

Gość gość
Spotykam takie na ulicach, mam takie znajome - mają ładne rysy twarzy i nawet nadwaga tego nie zmienia. Jak ktoś ma "twarz prosiacza" to nawet jak schudnie nadal będzie brzydki ;)

Gość gość
Bo sama jestes gruba locha dlatego je chwalisz,tusza bardzo zmienia rysy twarze ale widocznie trzeba byc facetem zeby to potwierdzic kobiety sa nieobiektywne wiec spierdalaj ruro tlusto.

Gość gość
Tak jestes zgrabnym wielorybem;)Ja pierdole ale te grubasy maja mniemanie o sobie...jeszcze wmawiaja sobie jakie to maja rysy twarzy...haha jak swinie macie te ryje hahahah

Gość gość
akurat ja jestem szczupła ;) Może sama masz jakieś zaburzenia wagi (czy inne kompleksy) dlatego tak się rzucasz na innych?

Gość gość
Hahah to co tak bronisz te tłusty krowy?A no tak zauwazyłam ze baby zazwyczaj pisza na grube lochy ze maja ładne twarze ciekawe czemu,bo nie sa dla Ciebie zagrozeniem lubisz je i dlatego tak piszesz.Kobiety szukaja mankamentów u kobiet które sa atrakcyjne ja taka nie jestem.Dla mnie nadwaga+brzydkie rysy twarzy i ogółem pasztet.

Gość gość
Nadwaga nie zawsze idzie w twarz, poza tym niektórzy mają bardzo ostre rysy i wyglądają lepiej z kilkoma nadprogramowymi kilogramami. No, ale chyba tłumaczę to jakiejś zakompleksionej gówniarze...

Gość gość
Wielorybem z rozmiarem M? Lecz sie... Nie wiesz co to miesnie bo nigdy ich z bliska nie widziales... Zajrzyj moze czasem na silownie chociaz z ciekawosci, usiadz z popcornem, popatrz jak ludzie cwicza... Acha twarz mam bardzo szczupla...

Gość gość
To grubasy sie rzucaja jakie to one maja buzie ładne haha jak dadza na siebie kilo tapety moze i tak,ale i tak zaden normalny facet by na taka swinie nie spojrzał haha tłuste kurwy.

Gość gość
Schudnijcie tłuste krowy a nie zakładacie takie tematy!!!!

Gość gość
A czy ja je bronie?Nie,tylko czemu wszedzie pisza że grube sa czasami ladne?Zadbane bo maja kilo tapety na mordzie to nie zmienia faktu ze maja rysy twarzy świni.

Gość gość
a ja ci mówię, że tak nie jest, bo widziałam sporo ładnych kobiet z nadwagą.

Gość gość
To, że ty widziałaś ładne kobiety z nadwagą nie oznacza, że faceci też oceniają te kobiety jako ładne.

Gość gość
Bo sa zadbane głupia krowo to gdzie mieszkasz?

Gość gość
ale ty się rzucasz...może sama jesteś brzydka i nie możesz zaakceptować, że nawet osoba z nadwagą może być ładniejsza od ciebie? I jakoś część z tych moich znajomych jest w stałych związkach, więc nie wiem czy się "nikomu" nie podobały.

Gość gość
Spierdalaj kurwo peezdo widzisz ze inni jakos nie widza tych ładnych grubasek szpetno kurwo.

Gość gość
trzeba być wyjątkowo upośledzonym żeby kaleczyć nawet przekleństwa...

Widuję ładne kobiety z nadwagą. Te otyłe już ciężej określić ładnymi (w mojej subiektywnej opinii), ale czasem widać po rysach, że jakby schudły, to byłyby całkiem ładne.

Gość prawictwo pospolite 143
ładnych kobiet z nadwagą jest baaardzo mało- to jak szukanie igły w stogu siana.. Znacznie łatwiej znalezc ładną szczupłą - Marta żmuda trzebiatowska , Miranda Kerr , Natalie Portman itd.. .. Jedyna otyła , ktora według mnie jest atrakcyjna to Anna Bałon nie potrafie wymienić więcej niestety ..

Gość gość
Do goscia z 19.21: Dobry tekst :) To sa dzieciaki...gdyby mama sie dowiedziala co jeden z drugim pisze to by wprala w tylek i kazala isc do kata.