Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda29lat

Pomoc finansowa

Polecane posty

Witam szukam już pomocy wszędzie,potrzebujemy kasy z mężem na ubrania dla synka ma 6 lat,wynajmujemy mieszkanie jest nam ciężko finansowo,połowę wypłaty mąż oddaje na wynajęcie,ja nie pracuje. Jestem załamana,próbowałam się powiesić ale czy jest sens mam dla kogo żyć. Może znajdzie się ktoś kto nam pomoże mieszkamy pod Warszawą,może ktoś pożyczy nam chociaż 500 zł na jedzenie do 10 lipca :-( Nie dość że byłam w ciąży z 2 dzieckiem poroniłam,dowiedziałam się o chorobie mam tarczyce,to jeszcze brak kasy :-( brak jedzenia.Nie jestem oszustką. Spotkamy się osobiście z osoba która jest nam w stanie pomóc. Czy prosimy o tak wiele???????????????

Gość gość
a do pracy isc?nie myslisz o tym?

Gość gość
Po co ci byla druga ciaza? Jak byscie sobie wtedy poradzili? Kobiety, myslcie zachodzac w ciaze! Na co skazujesz swoje dziecko? Biede? Kiedy dzieci w szkole beda mialy nowe telefony, tablety, wakacje w roznych zakatkach swiata- on bedzie tylko smutny i zazdroscil. Najlepiej zrob sobie jeszcze 5dzieci, a dopiero potem mysl.

Gość gość
Idz do roboty. Dziecko do przedszkola i idz do sklepu na kase, do butiku, sprzataj, dziecmi sie opiekuj, rob cokolwiek. Jakakolwiek praca ZAWSZE sie znajdzie. Lepsze to niz siedzenie w domu i proszenie ludzi o pieniadze. Wiec nie wybrzydzaj, tylko wez sie do roboty kobieto.

jestem dopiero co po poronieniu musze dojsc do siebie,od 1 lipca ide na okres próbny ale co z tego kasa nam teraz potrzebna a wypłate dostane po miesiacu dopiero

ludzie ja z mezem chcemy pozyczyc kase od kogos oddamy 10 lipca zanim maz dostanie wypłate i ja co mamy jesc????????????? co dac dziecku

Gość gość
a dlaczego nie poprosisz o jedzenie, bułki, ziemniaki, kasze , cukier, itp tylko KASA ? w Caritasie dają paczki żywnościowe, wystarczy przedstawić swoją sytuację a dostaniesz nawet talony na obiady do baru o co ci chodzi kobieto ? masz małe dziecko i nie wiesz co robić ? kasy błagasz ? a może wydacie na wóde albo ćpanie ? jedzenie weź

nie pijemy ani nie bierzemy narkotyków,jestesmy normalna rodzina caritas pomaga z tego co wiem z rodzina co maja 3 dzieci i wiecej a my mamy 1

Gość gość
skopiuj ten link i wklej w google. Mozesz tez poratowac sie chwilowką,wtedy po 14 dniach wysyłasz listem poleconym wypowiedzenie umowy i od tej daty masz 30 dni na oddanie samej kwoty pozyczonej,bez dodatkowych opłat.

Gość gość
Byl okres ze tylko maz pracowal. ja nie mogl;amznalesc normalnej pracy. wiec lapalam sie wszystkiego co moge robic. roznosilam ulotki, sprzatalam u ludzi ,groby. i zawsze w miesiacu wpadlo z 800zł. i na jedzenie na miesiac zarobilam. a i mamy 1 dziecko- przedszkolak.

Gość gość
Napiszesz skad dokładniej jesteś? wiem,ze z okolic Wwy.mam na mysli kierunek.jesli pólnocno wschodnie rejony to moze moge pomoc.Szukam opiekunki do 4latka

Gość gość
i co sie dzieje z Twoją tarczycą?

Gość gość
mam niedoczynność tarczycy,narazie mam leki. Odnośnie rejonu to dokładnie mieszkam pod Warszawą w strone Brwinowa.

Gość gość
Nie przejmuj się i zobacz www.otien.com ;)

Gość gość
widziałam ubrania ceny tez nie zle