Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy od zrobienia mozna juz jesc domowy dzem

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość morko
od razu można :D ale najlepiej po dwóch-trzech dniach, wtedy jest już sztywniejszy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
myslaam ze im dluzej lezakuje tymlepszy. zrobilam dzis kilka sloiczkow po 300ml. i 1 malutki sloiczek od konjcetratu na srobowanie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
od razu można :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dżem to nie wino, leżakowanie mu nie konieczne ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja robie dzemy z truskawek do bieżącego jedzenia :), tak samo ze śliwek. Jem sezonowo, nie gromadzę ,zimą kupuję dżemy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Można jeść jak tylko przestanie parzyć :P Ja uwielbiam taki jeszcze gorący (tylko u mnie się nie dodaje do dżemów żadnych żelatyn czy innych żel fixów)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×