Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wiem co jem

A ja się odżywiam z rodziną zdrowo

Polecane posty

Gość gość wiem co jem

Długo żylam w nieświadomości tego jaki syf w siebie pakuję, ale kilka lat temu zawzięłam się i za namową mamy (ją też oświeciło hehe) przeprowadziłam się na wieś. Mielismy też dość mieszkania w bloku, ale wiadomo jak to jest. Na balkonie ogródka nie założysz, a na bazarze też nie wiadomo czy warzywa są zdrowe. Teraz mam swój ogródek więc warzywa owoce swoje, mięso kupuję od sąsiada, ryby tylko świeże prosto z nad morza sprowadzam. Bułki chleb, piekę i wiecie co? Od kiedy zmieniliśmy z mężem diete czujemy się lepiej, mąż też przestał mieć problemy zdrowotne,które mu wcześniej dokuczały. A czasu w kuchni nie spędzam za wiele, bo pracuje. Mozna jest zdrowo, ale niestety trzeba mieszkać na wsi.

Gość gość
Przestan zyc zludzeniami,dzie nikt nie je zdrowo,co najwyzej zdrowiej,ciekawe z jakiej pszenicy robisz ten chleb,ze swojej?bez pestycydow,watpie,a skad sasiad ma karme dla swin,ocknij sie

Gość gość wiem co jem
tak, ze swojej pszenicy:P Sąsiad akurat zwierzęta karmi zdrowo, ale wieprzowinę rzadko kupujemy. Jasne, że nie da się całkiem zdrowo, bo my z mężem też lubimy zjeść czasem czekoladę, zjeść coś na mieście. Ale ogólnie staram się by w domu mięso, ryby,, warzywa i owoce były świeże i jak najlepszej jakości