Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne chamstwo w anglii

Polecane posty

Gość gość

Witajcie powiedzcie czemu w anglii jest takie chamstwo wpisujesz sobie w youtube "Emigracja do uk" no i co ci wyskakuje jakiś blog łysego oblecha o imieniu andrzej i nicku ucieczkazprl. znam się trochę na technikach reklamy i sprzedaży i naprawdę pierdolenie typu bo w uk zarobisz tyle i tyle to nie argument. takie osoby jak andrzej robią polakom jedynie złą opinię za granicą

Gość gość
wiekszosc tych co siedza w UK robia nam kole duuupy i wstyd ! najgorsze odpady wyjechaly do UK ja sie ciesze ze ich nie ma w PL i oy nigdy nie wracali

Gość gość
takie osoby jak andrzej robią polakom jedynie złą opinię za granicą >>> a czytala/es ostatnio gazeta? Wisz kto ostatnio robi zla opienia Polakom... Osmieszyli nas na caly swiat... Nasz wlasny szef dyplomacji posluguje sie jezykiem jak z rynsztoka, w dadtku sam przyznaje, ze wystawia PL dla kasy... Poczytaj sobie o aferze podsluchowej, pisza o niej wszystkie gazety swiata... Kazdy wie, ze polski polityk to taka k****, co za kase zrobi wszystko... A wy pozwalacie scigac tego co to ujawnil, a nie sciagacie ze stolkow tych co to sprzedali PL i was... Uwazacie dalej, ze mozecie miec dobra opinie? Juz bardziej chyba nie da sie miec zlej, jaka zrobili Polsce i Polakom, polscy politycy...

Gość gość
no wiesz polityka mi to wisi i powiewa dla mnie to bagno ale takie osoby jak andrzej to ani reprezentatywne ani kulturalne wiocha.