Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miśka1117

Ciąża

Polecane posty

Witam. Jestem nowy na tym forum i proszę was o poradę i mam nadzieje,że trochę nas uspokoicie. Moja partnerka ma 17 lat ja 18 współżycie zaczęliśmy dokładnie 15.03.2014 ona była dziewicą,ma bardzo nieregularny okres raz zdarzył się nawet po 90 dniach.Jej ostatnie okresy to: 29 styczen, 4 marzec, 16 kwiecien, 19 maj w czerwcu nie dostała sytuacja,która nam się zdarzyła jest nietypowa: Kochaliśmy się już w drugiej gumce ona prawie dochodziła kiedy nagle poczułem,że prezerwatywa pękła od razu wyjąłem członka dotknąłem i był suchy, nie było mi wtedy dobrze i na pewno jeszcze daleko do mojego orgazmu seks uprawialiśmy dzień po jej okresie który trwał 4 dni na prezerwatywie można było zaobserwować lekką i bardzo mało widoczną brunatną barwę,teraz okresu nie ma,żadnych oznak ciąży nie zauważyliśmy temperatura ciała 36 cały czas,mimo wszystko bardzo się boimy i prosimy o pomoc.Kiedyś kochaliśmy się bez gumki było to 2 tygodnie po okresie włożyłem jej 2 razy i od razu wyjąłem ciąży na szczęście nie było.

Gość gość
ale o co ci chodzi ?

Gość gość
Obojętnie jak by nie było powinieneś Wspierac partnerkę.Ciaza nie jest tragedią ,a stres podczas ciaży powoduje dużo szkodliwych zmian.A do tego powiniście zobaczyć testem chocziaż nie zawsze jest on w 100% pewnikiem.A gdyby doszło do ciąży to powinienes byc Odpowiedzialnym Ojcem wspierając ja podczas badań u ginekologa i przygotować sie tym samym do wspólnego porodu.Kobiety rodzace same w większosci ze stresu bo nie mają wsparcia osoby najbliższe rodzą z ADHD!!!!A ma Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu pacjent podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta!

Gość gość
Ciąża to najwspanialszy okres dla Was obojga.Jak się dobrze czuje partnerka to seks jest nieziemski w ciąży.A i obecnosć podczas badania u ginekologa wraz z porodem jest wielkim doświadczeniem życiowym.