Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja 2 4

Mąż moim pierwszym partnerem seksualnym i dlatego mam ochotę na innych mężczyzn?

Polecane posty

Gość Anastazja 2 4

Witam.Jestem równy rok po ślubie i mam problem z opanowaniem chęci na spróbowanie seksu z innym mężczyzną !!!Mąż jest moim pierwszym partnerem seksualnym i do tej pory nie stanowiło to dla mnie problemu.Z nim poznawałam seks i nauczyłam się orgazmów bo mąż to cudowny kochanek...Znamy się od moich 18 urodzin i tak aż do dnia dzisiejszego czyli już 6lat jest tylko tym jedynym :) Wcześniej miałam powodzenie ale zawsze chłopcy uciekali ode mnie gdy nie chciałam za długo im "dać dowodów miłości" hehe :) Ostatnio coś we mnie pękło i na weselu u koleżanki (byłam sama) flirtował ze mną pewien mężczyzna na którego miałam przeogromną ochotę!!Aż mi wstyd ale wtedy ledwo co się nie opanowałam by zdradzić męża:( Nie zrobiłam tego i zwalałam to na procenty...Jednak ta chęć jest we mnie nadal-o każdej porze dnia i nocy.Dlaczego i skąd te reakcje?Dodam, że mam z mężem baaardzo udany seks więc co jest przyczyną takiego zachowania?

Gość gość
Przyczyną takiego zachowania jest to iż jesteś po prostu NIEWYŻYTOŁ KUR)WOŁ JE)BANOŁ

Gość gość
przyczyna to kobieca natura zdrajcy. i te kurwiki w oczach

Gość gość
prostytutki tak mają

Gość gość
musisz odprawić egzorcyzm powiedz głośno i wyraźnie PRECZ SZATANIE!!! bo to diabelstwo cie kusi

Gość gość
Zrobisz to predzej czy pozniej i za jeden skok w bok ktory sie okaze niczym specjalnym gozko zaplacisz czy chcesz tego? To pytanie sama se musisz zadac

Gość gościowka1234
zaproponuj trojkacik 2 facetow i ty ;) albo zapytaj czy by go podniecilo ogladanie Ciebie z innym facetem? Jesli powie nie to sorry ja bym nie ryzykowala zdrady ale jesli powie tak to mozesz zobaczyc jak to jest z innym facetem i oboje ty i maz jestescie zadowoleni bez formalnej zdrady ;)

Gość 12345678989
Nie koniecznie dlatego. ja ma 20kilka lat i jestem okolo 9 lat ze swoim mezcyzna. jesli chodzi o tylko o strone fizyczna moze poprostu trzeba sie lepiej dotrzec :) Jakis juz czas temu zaczelam spelniac ze swoim moje fantazyjki erotyczne i teraz nawet ciezko mi wyobrazic sobie ze moglby to byc ktos inny(choc kiedys byly takie mysli:>) moze masz ten sam problem?

Gość 12345678989
wczesniej moj sex tez byl udany ale jednak co sie okazalo brakowalo mi w tym spelniania moich erotycznych marzen( wczesniej traktowalam je jako moje wlasne marzenia nie do spelnienia :PP)

Gość gość
KJestem z mezem prawie 40lat i nigdy nie mialam innego faceta(szkoda :P ) nie mam zadnego porownania,choc nie powiem dobrze,a wrecz bardzo dobrze bylo i jest nam razem.moge zawsze na niego liczyc i jak ktos rozmawia o zdradzie ja nigdy sie nie "szczerwienie" ...i autorko jak myslisz ...zrobisz to i bedziesz zalowac tego do konca zycia>mialam i mam teperament,ale jak przyszla mi wielka "ochota" na sex z innym partnerem to po prostu wyobrazilam sobie(moja slodka tajemnica,ktora sprawdzila sie w 100%) NIE WARTO ZDRADZAC...BO JAK TY BYS SIE CZULA JAKBY TWOJ MAZ NAPISAL O TYM SAMYM????POMYSL! k58

Gość gość
A to pech...trzeba bylo sie bzykac i teraz bys nie miala problemu :D

Gość gość
raczej to nie to, już prędzej z mężem ci się nie układa i brakuje ci czegoś w życiu. Też jestem od lat z jednym facetem, a jakoś nie ciągnie mnie żeby sypiać z pierwszym-lepszym co próbuje mnie poderwać (i to po alkoholu...)

Gość tureckiii
Robię nabór do tureckiego domu dla panienek w Berlinie, dobrze płacą w zależności od klienteli. Piszesz się?

Gość Anastazja 2 4
Mąż spełnia moje fantazje również więc to nie to :P Jest świetnym kochankiem i niczego mi nie brakuje a po prostu zwyczajna ciekawość jak to z innym może być w łóżku :/ Wiem, że to żałosne ale tak mam i nie potrafię powstrzymać tego pożądania względem innych mężczyzn:( Trójkącik odpada:P Mąż jest tak zazdrosny, że sama myśl, że bzyka mnie ktoś inny powoduje u niego złość a co dopiero oglądać żonkę z innym facetem ;) Nie, nie przeżył by tego!

Gość gość
faceci nudza sie babom jak ciuchy

Gość gość
najgorzej ozenic sie z dziewica, zawsze potem napalone sa na innych gosci, takie najgorsze

Gość gość
a przyznałas sie męzowi o tym ze myslisz o innych ?

Gość Anastazja 2 4
Nie, nie przyznałam się bo wiem, że by się załamał chyba:( Chciałabym wyrzucić to z siebie ale nie mam odwagi .Boję się, ze odejdzie ode mnie...