Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ładni ludzie nie iedzą i nie będą wiedzieć jak żyją brzydcy

Polecane posty

Gość gość
nie jestem a tez nie wiem :)

Gość gość
dlatego popieram brzydkich którzy uprowadzają piękne i gwałcą w piwnicach, oraz brzydkie które upijają pięknych, roochają się z nimi a potem sądownie zgarniają alimenty

Gość gość
a to dlaczego "nie wiedzą" ? czy dlatego, że "brzydcy" ze swojej natury nie potrafią rozmawiać i logicznie myśleć ? czy dlatego, że wpojono im, że wiedzą lepiej, bo tak ?!

Gość gość K
Jest takie przysłowie "syty nigdy nie zrozumie głodnego" i to ma przełożenie na każdą dziedzinę życia.

Gość gość
gosciuK - dlaczego więc nie zaprosisz tego"sytego" do swojego stołu ? pewnie rozmawiać nie potrafisz, wolisz utarte slogany.

Gość gość
Juz frustratka czepia sie autora

Gość gość
Nie znoszę takich tępych debili. Ludzie, myślcie, zamiast powielać skostniałe poglądy. Trzymacie się tego, co wam wpojono. A nie wiecie, co by było, gdyby. Patologia!

Gość gość
A ja uważam, że głupich brzydali trzeba izolować. Takich jak np. Ble Ble. Żadnego pożytku z tego człowieka nie ma. Nie pracuje tylko żeruje na naszych podatkach pobierając nienależne mu świadczenia. Cały dzień spędza przed komputerem waląc konia i spamując to forum. IDŹ BYĆ PASKUDNYM GDZIE INDZIEJ!