Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc!!!

Polecane posty

Gość gość

Sorry ale muszę wyrzucić to z siebie bo mam naprawdę dość. Otóż chodzi mi o ten je...ny kraj a przede wszystkim o Anglików i te zdziry Angielki. Tak więc pracowałem w kuchni i w 1 pracy przejechalem się na tych anglojęzycznych zdzirach więc postanowiłem olewac wszystkie anglojęzyczne suki, a poszukać sobie normalnej polskiej kobiety. Ale anglojęzycznym zdzirom nie da się przetłumaczyć ze facet jest wolny i woli sobie konia zwalić niż pójść z taka szuka doo łóżka. Tak więc w każdej pracy, a pracowałem w 6 kuchniach mówili że jestem pedalem. A w 4 ku...a dorzucali mi narkotyki m.in mandy-to po polsku extasy. A dlaczego nazywali mnie pedalem i dosypywali narkotyki? Bo chodzi o to że podobam się kobietom i wiele klientek tych jebanych angielskich restauracji i pubów pytalo o mnie. Tak więc te anglojęzyczne zdziry z którymi pracowałem były złe na mnie ze je olewam a kucharze zazdrosni że podobam się kobietom...Oto jak mnie kurwa nazywali: fucking gay, homo, gayboy, babybitch, poleck, crazy fucker, fucking fairy,psychical, mental, cook-nie chodzi o kucharza. Mówili że nie mam szacunku dla kobiet-więc się pytam was kobiety, czy jeśli nie pójdę do łóżka z każdą która ma na mnie ochotę to świadczy to o braku szacunku dla was. Albo kilka płakało przeze mnie bo chociaz miały partnera-to ode mnie coś chcialy. Nie powiem straciłem wiele zdrowia i nerwów, ale mam cholerna satysfakcję ze olalem tyle kobiet-zwłaszcza tych które były przekonane ze mogą mieć każdego faceta-a ja uświadomiłem tym jebanych księżniczkom że każdego to jednak nie mogą mieć:). Doszedłem do wniosku ze w dzisiejszych czasach liczy się tylko seks, nie ma miejsca na miłość i dopiero 31 lat to postanowiłem być do końca życia sam. Ale kurwa nie ma tygodnia jak gdzieś pojadę żeby jakas mnie nie zaczepila... A najlepsze jest to że zwracaja na mnie uwagę zarówno gimbuski jak i kobiety w srednim wieku. A już kilku kumpli straciłem bo zazdrosni że podobam się kobietom a oni nie hehe...

Gość gość
acha to lubisz chłopców wiesz że to grzech

Gość gość
Masz racje olej to kurestwo, a gdy spotkasz normalna kobiete to od razu poznasz bo ta na dlugie lata od razu nie bedzie chciala sie bzykac tylko, no i zainteresujesz ja w srodku a nie tylko powierzchownie zycze ci powodzenia

Gość gość
przecież nie musisz się bzykać z każdą, ale jeśli żadnej nie pożądasz to znaczy że z tobą rzeczywiście jest coś nie tak i pewnie rzeczywiście jesteś gejem, bo żaden prawdziwy facet nie byłby prawiczkiem do 31 roku życia....żenada