Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WYPADA ISC NA POGRZEB POMOCY

Polecane posty

Gość gość

dzien dobry mam pytanie,czy moge i czy wypada isc na pogrzeb kolezanki z pracy?byla na urlopie i sie utopila,nie znalam jej rodziny,ale w pracy bylo super,cudowna osoba...wiem,ze na pogrzeb sie nie zaprasza,ale nie wiem czy moge tam pojsc.z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość gość
podnosze

Gość gość
Oczywiscie ,ze powinnas.

Gość gość
tak.

Gość gość
cóz to za pytanie na pogrzeb każdy moze iśc czy wypada? a co zaproszenia sie rozsyła na pogrzeb czy co a co ty myslisz e ze jaks gwiazda jestes i wszyscy beda na ciebie uwage zwracac na poghrzeb sie chodzi z potrzeby serca i jak zanałas kolzenke to chyba dla niej idziesz a nie dla jej rodziny, ale jak ktos nie rozumie po co sie na pogrzeby chodzi to lepiej neich siedzi w domu

Gość gość
dziekuje.wiec pojde.

Gość gość
Zdecydowanie powinnas pojsc. Zapytaj, moze wiecej osob z Twojej pracy chce isc. Zadne to ukojenie dla rodziny ale przynajmniej niech wiedza, ze byla lubiana i ze wiele osob chce ją pozegnac

Gość gość
dzieje za serdeczne posty.tak,3 osoby z pracy chca isc na pogrzeb,pomiewaz pracowalismy wspolnie na jednej zmianie.boimy sie sie jednak reakcji rodziny,dla nich jestemy obcy.

Gość gość
ale bledy...pisze z telefonu...przepraszam.

Gość gość
hahahah boja sie reakcji rodziny oj przepędzą was kijami mitłami karabinami, no szok haha ale sie ubawiąłm no chyab ze boicie sie bo wy ją utopiliscie to wtedy tez bym sie bała pójśc pokazac rodzinie

Gość gość
a dlaczego boicie sie reakcji rodziny?

Gość gość
zle to napisalam...poprostu nie chce popelnic jakiejs gafy.wole zapytac,napewno sa tutaj osoby,ktore maialy podobna sytuacje.zawsze lepiej zapytac.

Gość gość
Jesli darzylas kogos szacunkiem to powinnas isc,bo oddajesz jej ostatni hold.....:(

Gość gość
Ja myśle, ze nie tylko wypada ale jest to twoja powinność względem niej. Piszesz, ze była fajna i czujesz potrzebe to idz. Najgorzej jak ktos idzie bo tak wypada.

Gość gość
tak wlasnie mysle,i pojde.byla wspaniala,ciepla osoba.dlacztego dobrzy ludzie odchodza??????

Gość gość
bylam na pogrzebie gdzie bylo tylko 5 osob byl to pogrzeb sasiadki... najsmutniejsze jest to ze zawsze wszystkim pomagala , pozyczala ostatnie pieniadze a w dzien pogrzebu byla tylko corka jej maz i ja z moja mama jej sasiadki... to byl tak przykry i smutny widok... i te trabki ktore graly... ehhh :( mysle ze to piekny gest przyjsc i pozegnac osobiscie...

Gość gość
pOGRZEBY TO ,CO DLA NIEKTORYCH "nie tredy" PRZYKRE I ZALOSNE......ZYCIA NIE MAMY DO POWTORKI I JESLI TYLKO BYLA TA OSOBA KIMS DLA CIEBIE TO IDZ I WCALE NIE PYTAJ :(

Gość gość
to smutne gosciu,ze ludzie odchodza,dobrzy ludzie....tak bez pozegnania mozna powiedziec...zjawi sie kto laska...ot,tyle ludzkie zycie warte:O