Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradźcie jaka fryzura dla niskiej grubej osoby

Polecane posty

Gość gość

zawsze miałam ciemne i takie pół długie włosy teraz sciełam an krótko i mam jasne na blond przefarbowane, ale jak obejrzałam sie na zdjęciach uważam ze króka chyba nie bardzo pasuje

Gość gość
zawsze myslałm ze krótkie wlosy odjemą torszke kg i lat tzn bedzie sie lzej wygladac bo długie to chyba przytłaczają troche

Gość gość
fakt.przy niskim wzroscie i nadwadze dlugie wlosy przykrocaja i przygrubiaja optycznie,jednak bez zdjecia,ciezko ocenic,poniewaz kazdy ma inna budowe i rysy twarzy.

Gość gość
takie prawdziwe spasione tłuszczem lochy obcinają się na krótko az skórę widać czasami pod przerzedzonymi krotkimi strąkami- jakby z obozu koncentracynego wyszły, i mysla, ze tak jest ladnie - jak chcesz wygladac jak standardowa locha, to scinaj najkrocej jak sie da, zamiast schudnac i wziasc sie za siebie, bo po co, lepiej pojsc po najprostszej drodze, nieprawdaż?

Gość gość
ej ty gościu powyżej, jak możesz tak pisać ??? takie chamskie i poniżające traktowanie innych wskazuje że sam masz problemy ze sobą, więc zajmij się sobą a nie obrażaj innych. Co do fryzury, to uważam że krótko ścięte włosy, pasują do takiej figury, tyle że może ciemniejsze a nie blondi.

Gość gość
moze i obrazam ale tylko wyglad takich osob a nie je personalnie - bo wyglad nie swiadczy o charakterze, ale mi sie to nie podoba i nie bede mowic, ze "zloszenie" i poddanie sie temu jest takie fajne, bo nie jest, trzeba o siebie dbac a nie sie jeszcze w zapuszczeniu poglebiac

Gość gość
ŁATWO CI OBRAZAC,PONIEWAZ NAPEWNO JESTES SZCZUPLA .NIE WYOBRAZASZ SOBIE JAKIE KATUSZE I KOMPLEKSY MAJA OS OBY Z TENDENCJA DO TYCIA.NIE ZAWSZE WYNIKA TO Z ZANIEDBANIA."KOMPLEMENTY" TYPU TLUSTA LOCHA SA OBRZYDLIWE I TYLKO O TOBIE BARDZO ZLE SWIADCZA.