Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podróż w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Za tydzien jade autokarem do Londynu, przed wyjazdem bedzie za wcześnie na zrobienie testu, i ginekolog nie potwierdzi ciazy bo jest za wcześnie, czy taka podróż moze zaszkodzić 1-2 tygodniowej ciazy czy nie ma wpływu?

Gość gość
Jutro zadzwonie do gina tylko chce sie zapytać czy wiecie lub mialyscie taka sytuacje, muszę jechac, juz wszystko opłacone itp

Gość gość
Nic Ci nie będzie - ja w takiej ciąży startowałam w zawodach sportowych - jak ciąża jest prawidłowa, to nawet siedzenie na tyłku w autobusie tyle godzin Ci nie zaszkodzi.

Gość gość
Nawet nie wiesz czy jestescie ciazy, a juz panikujesz, a niby czemu ma to zaszkodzić, przeciez bedziesz siedziała w autokarze, a nie pracowała w kamieniołomie

Gość gość
Nic ci nie bedzie

Gość gość
najpierw potwierdź czy jesteś w ciąży a potem panikuj. A tak w ogóle przy prawidłowo rozwijającej się ciąży mozna prowadzić normalne życie dopóki brzuch i forma pozwala ( moze poza sportami ekstremalnymi i wyczynowymi), więc podróz autokarem na pewno nie zaszkodzi :P

Gość gość
Ja jechalam w 16 tygodniu 17 godzin autokarem do Niemiec. Nic się nie stali, ale przy znam ze nie byka to komfortowa podróż ze wzgledu na rzadkie postoje i jedna pozycje przez dluzszy czas ( lekarz nie zgodzili się na podróż samolotem).

Gość gość
moze i nic ci nie bedzie ale po co sie katowac nie prosciej samolotem w 2?

Gość gość
Kochane <3 zadzwonie na wszelki wypadek ale dzięki :)

Gość gość
Chyba to żart? 2 tyg ciaza? Posłuchaj ja w 8 tyg przyjechałam sama samochodem z Francji na sam wschód polski ok 2200 km . Samiusienka spałam w drodze tylko 4 godziny i nic się nie stalo

Gość gość
Nie no absolutnie nigdzie nie jedź. W ogóle nie ruszaj się nigdzie przez cały czas kiedy jesteś płodna -do menopauzy co najmniej. A na poważnie -nie zaszkodzi ci bo nie ma jak? Nie schizuj na zapas bo z takim podejściem to się w ciąży wykończysz.

Gość gość
ja w 7 tyg ciazy wyjechalam na 2 tyg nad morze 600 km i nic mi nie bylo