Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusia 12

szukm pracy

Polecane posty

Gość Olusia 12

Mam wysztaslcenie podstawowe bo poniewaz w 3klasie gimnazjum zadzlam w ciaze i mam jedna klase zawodowa w zawodzie sprzedawca ale zrezygnowalam ze szkoly bo musze byc z dzieckiem bardzo pilmie szukam jaki kolwiek pracy. Dziekuje

Gość gość
0/10 przesadzilas z tymi błędami

Gość gość
chociaz troche zastanawiam sie czy to nie jest prawdziwy temat zalozony przez kobiete o IQ bliskim zeru :D

Gość gość
Udaj się do agencji pracy tymczasowych, jest ich teraz sporo. Dostaniesz prawdopodobnie szybko jakąś pracę niewymagającą wysokich kwalifikacji.

Gość gość
Ty sie ciesz że nie skończyłaś studiów. Po studiach to dopiero nie ma roboty. Po podstawówce znajdziesz prace ino-mig.

Gość gość
jest mnóstwo pracy takiej za 800 do max 1000 zł tysiące

Tja, mam koleżankę, która urodziła dziecko w 2 technikum, skończyła technikum normalnie w trybie dziennym, zrobiła w międzyczasie prawo jazdy, jak była w 4 klasie, to przez pół roku sama wychowywała dziecko, bo ojciec dziecka był na delegacji, zdała maturę, zdała egzamin na technika. Nie mieszkała z matką. Więc temat przesadzony, bo w trybie wieczorowym można spokojnie szkołę skończyć. :) Temat zbyt grubymi nićmi szyty. 💤