Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimku

Znowu w życiu mi nie wyszło

Polecane posty

Gość mimku

Witam, potrzebuje sie wygadac bo nie mam komu. Jestem po 30 i baaardzo samotna, podejrzewam, ze mam depresję. Żyję w dwóch światach: pierwszy to ja odnosząca sukcesy w pracy, z własnym mieszkaniem, samochodem, podróżująca po świecie, niby pewna siebie, drugi to ja samotna, odrzucana przez męzczyzn, ciągle w nowym zwiazku, który sie nie udaje, z podejrzeniem depresji, kolejny związek mi nie wyszedł. I naprawde nie wiem o co chodzi? Cudowne kilka tygodni, facet walczył, zabiegał jak nikt nigdy.... potem wspólny weekend, fantastyczny czas, gdzie widac było jak bardzo sie dobrze ze sobą czujemy, jak bardzo jesteśmy soba oczarowani, po powrocie..... urwał kontakt bez słowa. I nie piszcie, że chciał tylko mnie zaliczyc.... bo nie zaliczył. Spokojny, cichy, nieśmiały, skromny facet - na pewno nie typ podrywacza. Wiec o co chodz????? Znowu w życiu mi nie wyszło.

Gość gość
bedzie nastepny...tego kwiatu poł swiatu, moze nie byl gotowy na powazny zwiazek

Gość gość
Mam zapytać dlaczego mnie olał, mam prosić o spotkanie? wysłalam mu życzenia imieninowe..... nawet nie dostałam odpowiedzi.

To mu tylko napisz, że myślałaś, że dorośli ludzie tak się nie zachowują, że jak im coś nie odpowiada, to o tym rozmawiają, jak chcą zakończyć związek, to się spotykają i to mówią, a jego zachowanie było dziecinne i sprawiło Ci przykrość. I już więcej się z nim nie kontaktuj.

Gość gość
I jeszcze jeden mały szczegół o ktorym nie wspomniałam..... za trzy tygodnie planujemy wspólne wakacje, samolot juz zabookowany.

Gość gość
moze swietuje te swoje imieniny jeszcze... poszedl w tango i tyle...a wakacje hmm jak sie nie odezwie to lec sama, moze przezyjesz przygode zycia i poznasz kogos interesujacego ? ja byn nie rezygonowala mimo wszystko poleciala sama albo z kolezanka

Gość gość
No nie bardzo.... to dość skomplikowana wyprawa. Samolotem do Chim, tam wynajmujemy samochód (już zarezerwowany) i zwiedzamy kraj na własną rękę. Więc sama nie da rady :)

Gość gość
Ta nie żyje!!! w dupie mnie ma ot tyle