Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mi się płakać wyglądam strasznie

Polecane posty

Gość gość

Nie cierpię swojej figury, jest byle-jaka. Otłuszczone łydki, kostki, kolana, uda, brzuch niby płaski ale szału nie ma, bo wcięcie w talii małe, boczki na dole pleców, ohydna szeroka miednica (w biodrach mam 94) i nawet jak schudnę to wiele się nie zmieni, bo okolicy bioder NIE mam otłuszczonej, tylko bardziej kościstą, płaska szeroka rozciapana dupa i szersze ramiona i skolioza.. Nadwagi pomimo tych wad nie mam ani nie jestem ich bliska, BMI mam 19 z kawałkiem. Ćwiczę, odchudzam się od kilku tygodni, efektów na razie brak, nic w nogach nie spada nawet na zachętę. Wkurwiona jestem strasznie, ale będę się odchudzać pół czy całe wakacje, bo serio nie mogę na siebie patrzeć.

Gość gość
Oki se wydłubaj to paczeć nie bedziesz

Gość gość
zdajesz sobie sprawę, że niektórzy po prostu mają "masywne" nogi i żadna dieta tego nie zmieni?

Gość gość
A dodam, że kiedyś fajnie wyglądałam, wszystkie koleżanki zazdrościły mi figury, a teraz.. taka jakaś szeroka się zrobiłam (chociaż przysadzista na maxa też nie jestem, głównie miednicę mam i nogi zbudowane ciut bardziej ale mam 168 wzrostu więc totalnie tragicznego efektu nie ma), jak :/ pomimo niewysokiej wagi. Strasznie lubię drobne sylwetki, lekkie, więc wkurza mnie taki 'odchył' u mnie.

Gość gość
Pomoże, bo ja mam otłuszczone łydy, kolana i uda. Trzęsie mi się tłuszcz, szczególnie na łydkach! Kiedyś miałam inne nogi, kształt podobny, ale szczuplejsze i dobrze się wtedy ze sobą czułam. Mogłam założyć każde spodnie, a teraz S mnie obciska, a M jest ciut za duże u góry, a obcisłe w nogach..

Gość gość
12:55 trafne podsumowanie, muszę sama zastosować jak zacznę myśleć o swoich wadach :D dzięki (nie autorka)

Gość gość
Proszem uprzejmnie

Gość gość
ale przytyłaś od tamtego czasu czy to było jak byłaś dużo młodsza?

Gość gość
haha :D wystarczy że coś z tym zrobię, i tyle.

Gość gość
Jak miałam 16 lat to byłam jeszcze fajnie szczupła. Potem przytyłam tak 5 kg.

Gość gość
Nie mam figury, więc muszę o nią walczyć, trudno. Dam sobie radę. Ale musiałam założyć ten wątek i wywalić z siebie zlość, boo ubrałam białe luźne spodnie (które powinny być luźne), ale na moje nogi są oczywiście obcisłe i się wkurzyłam. Jeszcze te udziora wielkie (54 w nich mam) i kostki otłuszczone, bleh.

Gość gość
nie przejmuj sie tak..

Gość gość
54cm to nie są wielkie uda :/ Poza tym nie wierz w to, że odzyskasz sylwetkę którą miałaś jako rozwijająca się dziewczyna.

Gość gość
I tak swoją drogą skoro wyglądam tak przy niskim BMI to może oznacza, że właśnie powinnam ważyć mniej , być drobniejsza, coś jak jak dziewczyna ma drobną kość, to każde dodatkowe kg nie wygląda na niej za dobrze..

Gość gość
Niestety do mojej sylwetki nie pasują. Czasami dziewczyny z takimi udami wyglądają fajnie, to fakt, ale to zależy od figury. a ja wyglądam, jakbym miała w nich trochę za dużo. Podobnie w łydkach, kolanach, jestem taka "nalana" tam, o twarzy nie wspomnę.

Gość gość
W udach chcę zrzucić trochę i przede wszystkim je ujędrnić, trochę wyćwiczyć mięśnie, bo są 'rozlane'. Dlatego robię przysiady i inne ćwiczenia na nogi

Gość gość
Wiem, ale mogę estetyczniej wyglądać i wchodzić w normalne spodnie (na XS nie liczę, ale na S może), jak sobie wyćwiczę też tyłek to też sporo zmieni

Gość gość
to trzymam kciuki :)