Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny111

Jaka była by wasza reakcja?

Polecane posty

Gość Dziwny111

Co byście zrobiły gdyby wasz facet powiedział że kręci go spanking..? Dały byście mu lanie raz na jakiś czas gdy sobie na to zasłuży?

Gość gość
Co mógł by zrobić Twój TŻ abyś poczuła więcej śmiałości? Zastanawia mnie czy to nie jest tak że kobiety podświadomie wolą być jednak zdominowane a nie czuć władzę w swoich rękach... ?

Świadomie wolę być zdominowana (ale dominacja to nie brutalność). ;) Ale jakby faceta to kręciło, to czasem można czemu nie. Tylko jeszcze nie teraz. ja byłam zawsze bardzo nieśmiała, teraz jestem trochę nieśmiała i delikatna, a za jakieś 10 lat, to chyba już bym umiała się przełamać, bez wymuszenia na sobie i bez sztuczności w zachowaniu.

Gość gość
Dziękuję bardzo za obszerną odpowiedź.. :) Myślę że masz sporo racji co do pewności siebie, najważniejszy jest czas, myślę że odpowiednia osoba u boku też wiele ułatwi. To ciekawe.. często właśnie inteligentne kobiety są mniej śmiałe, podczas gdy wiele idiotek ma się za ósmy cud świata..

Gość Lossie
Trudno mi sobie wyobrazić taką sytuację jednak myślę że gdyby mój partner zaproponował to prawdopodobnie bym spróbowała.. Trochę dodatkowej władzy zawsze się przyda.. :D

Gość on444
Uważaj bo jeszcze Twoja kobieta naprawdę brutalnie zechce nauczyć Cie posłuszeństwa i od razu wyleczysz się ze swoich fantazji.. !