Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAZDROSCICIE JANACHOWSKIEJ TEGO BOGATEGO MEZA I ŚLUBU?

Polecane posty

Gość gość

pytam serio?? ona 27 lat a on 55 i bajecznie bogaty. dwa lata temu byl program w polsacie :"grunt to rodzinka" i iza tam byla ze swoja rodzina i jej ojciec mowil ze na pewno nie pozwolilby zwiazac sie izie ze starszym duzo facetem.... a teraz cos takiego....co na to stary???wazna tylko kasa/?

Gość gość
ja zazdroszcze życia jakie może prowadzić, nie musi pracować, nie musi występować w kiczowatych poniżających reklamach żeby zarobić , może rozwijać swoje pasje, zainteresowania, podróże, są takie piekne hotele na bora bora jak w raju , może zwiedzić inne kraje, safari ,Kenia jest piękna

Gość juz nie naiwna
jak już brać ślub to z kimś na poziomie, a nie jakimś mariuszkiem tyrającym za 1000zł na umowę zlecenie. a ten jej facet jest całkiem całkiem. wiadomo, że będzie ją zdradzał (bo ma możliwości i jest w końcu facetem) ale przynajmniej bogate prezenty jej to osłodzą.

Gość gość
on ją będzie zdradzał ? przecież ona młoda laska , jeszcze w życiu będzie miała przystojniaków z kaloryferkiem na brzuchu z twardą maczugą przecież nie poprzestanie na tym dziadku który z pewnością wspomaga się zastrzykiem w penisa żeby coś zdziałać przez 15 minut

Gość gość
pewnie że będzie zdradzał bo każdy facet tak robi, zwłaszcza ten co przyciąga do siebie kasą, wyglądem (facet dobrze się trzyma). tylko brzydale i biedaki nie zdradzają bo nie mają kogo i z kim. a w tym wieku jeszcze może sobie swobodnie p******ć

Gość Piotreknjwfuowefuowefo
Nie zazdroszczę ludziom, których interesuje jakaś Janachowska i bardziej się skupiają emocjonalnie na jej życiu niż na swoim własnym. Nawet nie wiem kto to jest i kompletnie mnie to nie obchodzi.

Gość gość
NIE ja zresztą chcę mieć skromny ślub a nie jakieś przedstawienie :o