Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polne kwiatki

Czy jest możliwa ciąza ?

Polecane posty

Gość polne kwiatki

Hej! Czy jest mozliwe abym była w ciązy? Mam nieregularne miesiączki więc trudno w moim wypadku ustalić dni płodne/niepłodne. ostatni cykl miałam aż 50 dniowy, kochałam sie ze swoim partnerem dwa razy bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) dwa dni przed tym jak dostałam krwawienie. Trwało 9 dni. Czy to wyklucza ciążę ? Ostatnio jem znacznie wiecej niz ostatnio, mam ochote na inne potrawy, rano zdarza mi sie że jest mi niedobrze. Tyle, że w zwiazku z tym długim krawawieniem zaczełam przyjmować tab. antykoncepcyjne, wiec moze to po ich te mdłości. Nie wiem, może sie nakręcam, bo chciałabym być w ciąży. Oczywiscie zrobie test tylko niech miną 2 tygodnie :)

Gość gość
zrób test, bedziesz wiedziec

Gość gość
Miałaś okres po współżyciu więc jaka ciąża? Bierzesz anty więc to może dawać rózne skutki uboczne.

Gość gość
Chcesz być w ciąży to po co bierzesz anty i uprawiasz przerywany?

Gość gość
Skąd możemy to wiedzieć?

Gość polne kwiatki
Tabletki biorę dopiero od kiku dni ponieważ mam długie krwawienia. Taki rodzaj leczenia zaproponował ginekolog. Stosunek przerywany jak wie pewnie wiekszośc z nas jest słabą metoda antykoncepcji. Stosujemy go z partnerem od jakiegos czasu, planujemy dziecko w najbliższej przyszłości, ale jakoś nie mozemy ustalić konkretnego momentu.

Gość gość
To nie jest ciąża. Miałaś okres a tabletki też mają wpływ na organizm -poczytaj sobie skutki uboczne z ulotki.