Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge patrzeć na ojca mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, 4 miesiąc. Wpadliśmy, ale nie zabezpieczalismy sie wiec wiadomym bylo to, ze kiedys dziecko sie pojawi. Tylko dlaczego tak szybko. Jak sie dowiedzialam bylam w 7 niebie, to byla najszczesliwsza wiadomosc w moim zyciu, a teraz? teraz mam mieszane uczucia, nie wiem czy sie cieszyc z dziecka, bo przez dziecko bede zwiazana z ojcem do konca zycia. Zawsze wydawalo mi sie, ze to milosc mojego zycia, bylam pewna ze to wlasnie z nim chce sie zestarzec, a teraz? nie moge nawet o nim myslec, bo mnie drażni. Nic zlego nie zrobil,a ja najchetniej nakopalabym mu do dvpy!! Pomocy

Gość polne kwiatki
Hormony szaleją. Dlatego masz takie zmienne nastroje. Dziecko to najlepsze co sie może przytrafić, ciesz sie :) Bedzie dobrze, a partner w końcu przestanie Cie wkurzac, musicie sie dotrzec jeszcze.

Gość gość
w ciazy stalam sie strasznie nerwowa, nie wiem jak to kontrolowac. Wszystko mnie drażni, a moj facet w szczegolnosci... :( obawiam sie, ze teraz zamiast jednego bede miala 2 dzieci na glowie

Gość gość
Pomocy

Gość gość
I co? Jakiej pomocy oczekujesz? Widać miłość minęła

Gość gość
Trochę dziwi mnie podejście wiązania się z kimś na cale życie z powodu dziecka. Ja mialam dosc mojego byle go męża, ojca dziecka, awantur i podnoszenia reki wiec po prostu kopnelam go w tylek i się pozegnalismy mimo, ze w związku byli dziecko. Wolalam żeby dziecko mialo spokój bez ojca niżwysluchiwalo awanturujacego ssię tatusia po alkoholu.

Gość gość
Miłość z dnia na dzień nie mija