Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby są takie zawistne...

Polecane posty

Gość gość

Nie ma przyjaźni między kobietami, wczoraj to odkryłam i wam to mówię. Zawsze jedna drugiej będzie zazdrościła, jak będzie od niej lepsza. Obgadywanie, plotki, wzajemne podkopywanie...A nie daj boże jak jeszcze taka nie ma faceta. To już w ogóle aż piana z zazdrości leci z ust. Baby są głupie Oczywiście nie mówię o wszystkich. Są kobiety mądre, dowcipne, z dystansem, spełnione. Ale większość to właśnie te "baby"... Faceci mają między sobą chyba lepsze relacje. Nie wydaje mi się żeby jeden podkopywał drugiego, albo żeby przyjaciel przyjacielowi próbował odbić dziewczynę. Nie jest dobrze być kobietą.

Gość gość
A ty widze nie lepsza od tych ktore obgadujesz

Gość gość
Pewnie,ze sa.To wiadomo nie od dzisiaj.

Gość gość
sama padlam ofiara takiej jednej zazdrosnicy... zawiscila mi wszystkiego - kobiecosci, lepszej figury, nog, bioder, rzes, ladniejszej buzi, odwagi, szalenstwa i sama mi to mowila... a udawala przyjaciolke. wszystko sie posypalo, gdy okazalo sie ze wspolpracownik ktory jej sie podoba prawi mi komplementy, robila sceny gdy bylam zbyt blisko niego, a na sam koniec poszlo o stolek kierowniczy. :) plotki, wysmiewanie to tez, ale o tym dowiedzialam sie pozniej. :) wylecialam przez nia, pracowala dluzej...

Gość Jakie to żenujące
Najgorsze są kobiety samotne.Widzę to w bloku.Taka baba nie ma innych zainteresowań, tylko stoi przed klatką, zaczepia sąsiadów i obrabia tyłek prawie każdej sąsiadce. Nie ma własnego życia, wszyscy ją olewają, widzę jak pcha sieęna siłę swojej sąsiadce do mieszkania:D Jakie to żenujace mieć kogos takiego w sąsiedztwie😠

Gość gość
No :) A najgorzej jest,jak chodzi o urode.Wtedy bez kija nie podchodz :D