Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na takich stronach jak sympatia można kogoś fajnego poznać ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Mam pytanie, jestem samotny, chciałbym znaleźć sobie kogoś. Mam pytanie do osób, które korzystają z serwisów randkowych. Czy da się poznać tam kogoś wartościowego ? Mam 25 lat i interesował by mnie stały związek. Myślałem nad założeniem takiego konta. Nie mam doświadczenia za bardzo z kobietami. Może właśnie coś takiego jest odpowiednim wyjściem.

Gość gość
Ja tam poznałam męża, polecam :)

Gość gość
A sądzicie, że takie portale to dobre miejsca dla osób, które nie mają żadnego doświadczenia, są tu takie osoby ?

Gość gość
A nawet nie miałam konta premium. Spotkałam się z trzema chłopakami i z jednym z nich od razu zaiskrzyło. Nigdy nie spotkałam tam nikogo niewartościowego, ale to już zależy jak uzupełnisz profil. Nic nie ściemniaj tam, bo to bezsensu. Jeśli napiszesz, że szukasz seksu to wiadomo, że przyciągniesz kobiety nastawione na seks i być może sponsoring

Gość gość
Daj spokój, tam są same desperataki w dodatku z wadami.

Gość lanser
nędzna kryptoreklama portalu.

Gość gość
Oczywiście, że nie zamierzam kłamać ;). Nie jestem już dzieckiem, po prostu chciałbym poznać kogoś z kim mógłbym stworzyć stały związek. Nie chce być samotny. Właśnie niektórzy znajomi mi polecali tego typu portale, ale nie słyszałem by żaden z nich akurat tam poznał kogoś do stałego związku. Próbowałem poznać kogoś w pracy, ale tam wszyscy zajęci, raz się też ośmieszyłem. Na zabawach zwykle nie mam pewności siebie, internet wydał mi się dobrym miejscem do takich poszukiwań.

Gość gość
Tak, reklamuje ten portal jasne, nie mam nic innego do roboty :). Podałem tylko przykład strony. Moje pytanie dotyczy tez innych np. eDarling czy Badoo. Ogólnie chodzi o szukanie 2 połówki przy pomocy internetu.

Gość gość
Znajomi się nie przyznają, bo myślą, że to wstyd, że to desperackie. Ale spróbuj, myślę, że masz bardzo duże szanse kogoś spotkać. :) A to co ktoś napisał, że wybrakowane- każdemu czegoś brakuje, tylko jednemu ta rzecz przeszkadza, a innemu nie.

Gość gość
Wiesz, ja nie szukam miss world, sam nie jestem mister world. Gdybym szukał tylko seksu to strony z ogłoszeniami seksu za kase działają prężnie... Ja chce po prostu mieć kogoś do kogo po pracy będę mógł wrócić, przytulić się, porozmawiać, założyć rodzinę. Samotność wpędza w depresję. Kiedy odchodzą ludzie, których się zawsze kochało zdajesz sobie sprawę, że nie masz już nikogo. Nieprzyjemna świadomość. Tylko, że po prostu boje się swojego braku doświadczenia. Sam nie jestem zbyt pewny siebie, w zakresie relacji damsko-męskich, ale cóż, może i mi jest pisane się zakochać :)

Gość gość
A co do znajomych, większość w podobnej sytuacji jak ja :). Gdyby któryś był pewny siebie to może by mi pomógł kogoś znaleźć :P

Gość gość
E Darling nie polecam. Drogie to. I chyba żądają abonamentu na karcie kredytowej.

Gość gość
No to chyba faktycznie spróbuje tam kogoś znaleźć :), dziękuje bardzo za odpowiedzi. W sumie jeśli nie spróbuje to się nie dowiem czy warto. Miłego wieczoru :)

Gość gość
Polecam sympatię. Miałam tam konto założone prawie 8 miesięcy. Spotykałam się z różnymi facetami, aż poznałam fantastycznego faceta. Jesteśmy ze sobą już 2 lata i planujemy ślub.

Gość gość
ja poznałam tam z 20 facetów albo więcej,z czego do rzeczy było może z 3-4, reszta psychole, brzydale, nieudacznicy.

Gość gość
ja poznalam na kafe :)

Gość gość
Ja poznałam faceta na czacie. Wszędzie może trafić się ktos, kto Ci odpowie, ale też nie jest powiedziane, ze zakladajac tam konto od razu znajdziesz milosc swojego zycia. Mozesz sprobowac, czemu by nie

Gość gość
W sumie to wszędzie można próbować. Lepiej spróbować niż się poddać. Wszędzie mogą być psychole, ale można też trafić na inną osobę, która również chce znaleźć kogoś do stałego związku, ale trzeba coś w tym kierunku poczynić Powodzenia :)

Gość gość
A jak to się stało, że na kafe kogoś poznałaś :D ?

Gość Zakochany_W_Kelnerce
Powiem tak. Na sympatia.pl byłem pół roku. Przez ten czas przejrzałem ponad 1000 profili kobiet do lat 25. Ze 3-4 wzbudziły moją uwagę. Pozostałe uznałem za takie, które do mnie nie pasują - nie mój gust. Napisałem do tych 3-4. Okazało się, że to kobiety, które otrzymują masę listów od sponsorów, facetów po 40, czy frajerów ukierunkowanych na seks. Ja został dodany do ich czarnej listy, co uniemożliwiło mi dalsze działanie.

Gość gość
odpowiedział na mój topik, potem przeszliśmy na gg

Po przewertowaniu ponad 1000 profili, skorzystałem z innego portali: przeznaczeni.pl. Tam byłem kilka miesięcy. Dodawały mnie do znajomych same grube kobiety, które trafiały w mój gust jak kula w płot. Przejrzałem setki profili. Jedna na 500 wzbudziła moje zainteresowanie, dlatego odezwałem się do niej. Okazało się, że jest w związku i planuje się pobrać.

Gość gość
Tak na oko z 90% kobiet na sympatii zamieszcza stare zdjęcia i kłamie. Jak chcesz tam kogoś znaleźć to musisz się sporo napracować

Wniosek: Na portalach randkowych nie ma ładnych kobiet. Lepiej podrywać na ulicy. Ważna wskazówka. Istnieją proste triki na korzystne uchwycenie twarzy aparatem. Zajrzałem raz na profil, na którym była zrobiona twarz dziewczyny. Ta twarz zrobiona była z bliska i pod kątem. Miałem wrażenie, że to piękność, dlatego dodałem ten profil do ulubionych. Po jakimś czasie, pojawiło się inne zdjęcie, z innej perspektywy. Było widać całą figurę. Okazało się, że to kobieta z dużą nadwagą. Dlatego też przestrzegam przed zdjęciami robionymi pod kątem, z bliskiej perspektywy i zdjęciami prześwietlonymi, gdzie znikają wszelkie mankamenty cery.

Gość gość
Nie każdy umie podrywać na ulicy. Internet jest idealny dla tych, którzy z jakiś względów nie potrafią zdobyć się na podryw na imprezie czy na ulicy. W miejscach pracy kobiety w wieku autora też zwykle są pozajmowane. Warto zawsze próbować poznać kogoś. Lepiej próbować niż pogodzić się z samotnym życiem, moim zdaniem to najgorsze co można zrobić. Poddać się i pogrążyć w bólu oraz marudzeniu. Jeśli próbujemy zrobić coś z naszym życiem, przynajmniej mamy nadzieję, że nasze działania odniosą jakikolwiek skutek.

Gość PrawieŻona
Fajnych człowieków poznałam i na sympatii i na sympatiiplus, nawet z takim jednym człowiekiem będę za miesiąc brała ślub, ale my nie pisaliśmy długo tylko spotkaliśmy się od razu, tak chyba jest lepiej.