Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał89

kupiłem pierścionek dla tej jedynej foto

Polecane posty

Gość gość
Mi się średnio podoba, bo wolę prostą, surową biżuterię bez nadmiaru ozdobników i nie cierpię żółtego złota, ale każdy ma inny gust. Pierścionek nie ma się podobać nam, tylko tej jedynej :) Jeżeli ma w domu podobne pierścionki, raczej bogato zdobione, niż minimalistyczne cienkie obrączki, to na pewno będzie jej się podobał. Jeśli lubi taką biżuterię, a kupił byś jej skromny pierścionek, z jednym oczkiem, sugerując się opiniami z forum, to przyszła narzeczona nie będzie zadowolona. Tak, że przede wszystkim przyjrzyj się jej biżuterii.

Gość gość
Powiem wam cos, ja wcale nie mam pierscionka bo jestem tak p******* ze nikt nie chce mi go dac, a ten pierscionek to bym ci wsadzila do gardla, ok zazdroszcze tej babie tego pierscionka haha

Gość gość
Teraz w tych pierscionkach nakitolone jest tego piasku, jak brylant k***a to brylant a nie jakues okruchy , oskrobki, piasek chcesz dac kobiecie, to resztki jakies- odpady, kup jej konkretny kamyk a nie gowniate cos

Gość gość
mój chłopak ma na imię Michał i ostatnio się dziwnie zachowuje, jeśli to ty Kochanie to wymien ten pierścionek, bo się popłaczę zamiast przyjąć oświadczyny :D

Gość gość
19;43- trafiłaś w sedno!

Gość gość
19:46 :)

Gość gość
A nie mowilam k***a ze dxiewczyna sie poplacze i juz placze, takie gowno jej Michal kupiles, to najgorsza chwila jej zycia. Wyplacz sie dziewczyno, bedzie ci lzej.

Gość gość
ahahaha, widzisz, Michał, na kafe nie pokazuje się twarzy, fiutka ani nawet pierścionka - wszystko zjadą :D ps. pierścionek - tandeta :P

Gość gość
W zyciu Michal tez bedziesz jej dawal okruchy? Kup kobiecie konkret- cudo a nie sraczke zolta z makiem

Gość gość
jeszcze to złoto ujdzie, kamyczki ujdą, ale po chuj te czarne krechy jakieś jako obramowanie - no masakra

Gość gość
Dziewczyno zal mi ciebie, ja bym go nawet do grobu nie chciala zabrac ze soba a wlasnie- on troche wyglada jak grobowy i on nie jest dla mlodej dziewczyny, ale zaszalales, juz brzydszego nie bylo? Napewno baby w sklepie chcialy sie go pozbyc, te sklepowe okrutne zawsze wcisna szajs i sie smieja teraz ze frajerowi wcisnely okruszki:)

Gość gość
Jakis taki babciny..

Gość gość
Noooo te czarne krechy k***a wlasnie, grobowe gowno

Gość gość
niestety, ale rzeczywiście nie jest zbyt piękny :/ nie chciałam pisać niczego niemiłego i zdziwiłam się tak liczbą negatywnych komentarzy, ale jak załadowało sie zdjęcie to niestety ale muszę przyznać racę- mocno tandetny. Ogólnie w tych sieciówach typu Apart, YES itd nie mają zbyt ładnych pierścionków zaręczynowych, takie tandety, wszystkie do siebie podobne

Gość ciotka bardzo dobra rada
Tu piszą akieś sfrustrowane dziewy, które nie dostały żadnego i żadnego nie dostaną i takie co to wyżej s-r-a-j-ą niż d-u-p-ę mają. Pierścionek ładny, klasyczny, odmienny od tych, co mają "wieś i Grześ" :)

Gość gość
Jeszcze raz obejrze te gowno by sie upewnic czy az tak c*****e, noo przyjrzalam sie no i rzeczywiscie gdyby nie to czarne c*****e cos to jeszcze byloby w miare, moglby ujsc ostatecznie, zal mi cie michal bo napewno sie cieszyles a tu taki zonk, moze przerob go u zlotnika, moze to czarne niech zeskrobie czy cholera wie co:)

Gość gość
Nooo ja wyzej sram jak d**e mam a tobie nic do tego, nos tez nosze wyzej niz czolo:)

Gość gość
19.59- zgadAm sie z toba ze te sieciowy nie maja nic ladnego, nie ma z czego wybrac:) moze dlatego on taki kupil, juz lepiej isc tam gdzie nie bedzie to sieciowka tylko normalny sklep gdzie sa cudenka:) widzialam ostanio cudo, korona z brylantem w srodku- ideal:)

Gość michał89
oo, jaka dyskusja się tu wywiązała :) szkoda tylko, że nie przyjrzeliście się dokładnie pierścionkowi przed skomentowaniem :) to czarne ,,coś" to tylko cień :) nie ma tam nic czarnego :) natomiast diamenty w głównym oczku, jeżeli tego nie zauważyliście, są większe niż te po bokach :)

Gość gość
cień???? który pada z obu stron??? padłam!

Gość gość
19.59- zgadAm sie z toba ze te sieciowy nie maja nic ladnego, nie ma z czego wybrac:) moze dlatego on taki kupil, juz lepiej isc tam gdzie nie bedzie to sieciowka tylko normalny sklep gdzie sa cudenka:) widzialam ostanio cudo, korona z brylantem w srodku- ideal:)

Gość Vviolla
gość dziś świetna ta strona! mi się bardzo podobają pierścionki takie jak ten: http://www.rustwedding.bigcartel.com/product/18ct-rose-gold-3mm-rose-cut-diamond-ring minimalizm, a przy tym elegancki, nie wali po oczach kamyczkami i ladnie sie prezentuje na palcu. Lubię tego typu pierścionki! ale ceny zawrotne....ciekawe gdzie u nas w kraju moznaby cos takiego dostac!

Gość gość
Ale to APART, no :)

Gość gość
nie nazywaj tych odpadków diamentami :D to jakieś okruchy które powstały po szlifowaniu diamentu na prawdziwy pierścionek

Gość gość
Te czafne gowno to cien? Ooo cholera haha, ale jak no jak, no juz chyba 5 raz gspie sie na to dziadostwo i moze zaraz nis bedzie dziadostwem, to zrob michal lepsze zdjecie a nie nawet zdjevia nie umiesz porAdnie zrobic, narzeczony wielki

Gość gość
Tak jak to samo myslalam ze to odpady z prawdziwego pierscionka, to okruchy jak po chlebie, ale siara

Gość gość
po co tak naskakujecie na tego chłopaka...wielu facetów niezbyt wie jakie pierścionki mogą się spodobać ich kobietom, facet chciał dobrze, a został zjechany od góry do dołu...nie przesadzacie? rozumiem, że komuś się może ten pierścionek nie podobać (mi się nie podoba), ale po co ten pojazd po autorze?

Gość gość
W aparcie to mi sie k***a nic nie podoba:)

Gość gość
brzydki, jak ktoś pisał - nasrane i piaskowe odpady z brylanta