Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał89

kupiłem pierścionek dla tej jedynej foto

Polecane posty

Gość gość
lool, jesó dlaczego każda krytyka kwitowana jest ze to na pewno 'zazdrosna, wieczna konkubina'. sorki nie jestem ani zazdrosna, ani zdesperowana, mam 21 lat, wspaniałego chłopaka, wynajmuje mieszkanie, niczego mi nie brakuje, ale ani mi sie sni brac slub w tak młodym wieku. niestety gust juz jakistam mam i to wraz z faktem iz owe forum jest ogólnodostepne, pozwala wyrazic mi tu swoją opinie. nie obrazam nigdy nikogo i byłoby mi miło, aby nikt również nie obrażal mnie. zawsze staram sie pisac obiektywnie, nie personalnie np. pierscionek jest wyrazem bezguscia, a nie jak niektórzy tutaj: autor jest frajerem bez gustu, a wszyscy krytykujący to głupie grupe cipy, których nikt niechce. ludzie, błagam, mniej frustracji, wiecej kultury

Gość gość
"eee tam nieważne jaki pierścionego ,grunt żeby certyfikat z ceną dołączyć przy oświadczynach smiech.gifsmiech.gif jak mój były. " xxx ale wieśniak! :D

Gość gość
Okropny jest ten pierścionek :o

Gość gość
Nie podoba mi sie. Ale kazdy ma inny gust wiec glowa do góry.

Gość gość
ładny

Gość gość
Kazdego dnia mamy tyle kultury ze rzygamy tym, chcemy sie posmiac, nie jedtesmy konkubinami grubymi tlenionymi haha, ppprostu odstresowac sie po pracy , pierscionek jest nawet fajny, na palcu wyglada lepiej niz w pudelku:)

Gość gośćjaona
bardzo ladny napewno sie jej spodoba

Gość gość
nie czytaj tych durnych opini.. to Twojej jedynej sie ma podobac i to ona bedzie go nosic..zawsze sie znajdzie ktos kto skrytykuje

Gość gość
Bardzo brzydki. Pstrokaty, tandetny. Lepiej celowac w taki, ktory ma tylko jeden kamien, chocby to byla cyrkonia. A nie sto malenkich, zawijasow i bog wie czego jeszcze

Gość gość
Teraz wkladaja odlamki do pierscionkow, zwykly odpad, wycwaniki sie a ludzie to kupuja, makowy pierscinek

ludzie skąd wy się wzieliście... gość się stresuje a wy polewka :D a do autora - przecież ci nie odmówi jeśli jej się nie spodoba :D aczkolwiek wątpie żeby tak było, przecież nie chodzi o błyskotkę tylko o gest