Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet może odebrać inicjatywę ze strony kobiety

Polecane posty

Gość gość

która do tej pory była raczej nieśmiała i nigdy o nikogo nie walczyła. Czy lubicie panowie, gdy kobieta robi pierwszy krok? A może nie jest to mile widziane i uważacie, że to nachalne i pozbawione taktu? Jak pokazać facetowi, że nam na nim zależy bez ryzyka, że odbierze nas jako desperatki? Wybaczcie, ale właśnie chcę coś zmienić w kontaktach z płcią przeciwną i stąd te pytania.

Gość gość
jaka inicjatywe?

Gość gość
Jak to jaką? Pokazanie, że mu na nim zależy. :)

Gość gość
mozesz sprobowac

Gość gość
Mam taki zamiar, ale najpierw chciałam co nieco wypytać forumowiczów, jak to odbierają. Czy chcielibyście, żeby kobieta pierwsza okazała wam zainteresowanie? W jaki sposób? Takie i inne podobne pytania chodzą mi po głowie. :)

Gość gość
Pewnie to jest tak, że ucieszy ich zainteresowanie tych ładnych dziewczyn, tych średnich nieco pochełpi ego, czyli też dobrze, a tych wg nich brzydkich wystraszy i przerazi.

Gość gość
Znam to uczucie,ale ty mnie nauczyłaś siebie samego jak nikt inny. Wsłuchaj się w siebie,tam znajdziesz odpowiedź.

Gość gość
Jestem normalną dziewczyną. Miałam kilku adoratorów, ale nie odwzajemniałam ich zainteresowania. Jego poznałam na ostatnim roku studiów. Od razu wpadł mi w oko, ale nic nie zrobiłam. Teraz sobie to wyrzucam, choć minęło już nieco czasu od naszego ostatniego spotkania. Myślę, żeby jeszcze spróbować.

Gość gość
zaden facet ni e powie ci, ze inicjatywa ze strony kobiety nie jest ok... bo dla nich jest ok, schlebia im, dopieszcza ich ego dla ciebie nie jest ok, bo od poczatku ustawiasz sie na przegranej pozycji to facet powinien sie starac i zdobywac, tak jest w calej naturze gdybys mu sie spodobala, staralby sie o ciebieq

Gość gość
to facet powinien sie starac i zdobywac x Brednie!!! Obie strony powinny o siebie zabiegać, zarówno facet jak i kobieta lubią czuć się atrakcyjni pożądani, z tym że kobieta ma trochę gorzej, bo musi być ostrożniejsza... jak facet jest dupkiem, to wykorzysta okazję do zaliczenia i zostawi, dlatego okazać zainteresowanie kobieta śmiało może, ale musi zwracać uwagę na zachowanie faceta i nie ulegać zbyt szybko.

Gość gość
Wiem, że panuje powszechna opinia na temat tego, że facet powinien pierwszy przejąć inicjatywę. Tylko ja z powodu ulegania temu przekonaniu zmarnowałam już bardzo dużo czasu. Być może moje działanie zakończy się fiaskiem, ale mimo wszystko chcę coś zrobić... By potem nie wyrzucać sobie po latach...