Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na dobre i na złe

Polecane posty

Gość gość

kiedyś lubiałem odcinki na dobre i na złe od 1999 roku do 2009 tylko że w 2009 roku już wnętrze było takie szare serialu takie dziwne popsute ale i tak fajne i serial fajny nadal ale i jak powtarzały co było w na dobre i na złe w 2009 roku to jeszcze nie wiem ale czy powtarzał to co było w poprzednim odcinku, czy co było w trzech ostatnich bo jak tak czyli trzy odcinki ostanie powtarzały a nie co było w poprzednim odcinku takjak dotychczas do 2008 roku to jest żałosne i dziwne zaczynały się już z czołówką odcinki żałosne tak samo kiedyś normalnie bylo było tylko na dobre i na złe w niedziele i było dobrze a pózniej w 2009 roku zrobili w piątki nie potrzebnię i nie potrzebnię w niedzielę jeszcze powtórki były z piątku kto odcinka nie obejrzał do tego a była odcinka z piątku kto nie obejrzał j jeszcze żałosne reklamy do serialu odcinka.

Gość gość
zgadzam sie kiedyś ten serial miał jakis taki mily klimat, teraz już tego nie ma, nie troszczą sie juz tak o pacjentow jak kiedyś tylko ciągle romanse im w glowach. Postacie też nie za ciekawe, najbardziej lubiłam tę wielką ,, trójke''zawsze sie coś dzialo, a pamięta ktoś jak w szpitalu było podejrzenie że w środku jest bomba?

Gość gość
no kiedyś te odcinki byly super: Zosia, Kuba, Bruno i inni, te ich problemy byly ukazywane tak ciekawie i w ogole. Szkoda ze te czasy już nie wrócą, ale zawsze mogą puscić powtorki w TV ;)