Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myroad

Wycieczka rowerowa za darmo, chętni? :)

Polecane posty

Gość myroad

Witam, Czy jest tutaj ktoś, kto tak jak ja, uwielbia jeździć rowerem i obcować z naturą? :) Tak? W takim razie, co powiecie na kilkudniową wyprawę rowerową..? :) A co, jeśli dodam jeszcze, że powyższe można połączyć z darmowym zwiedzaniem, poznaniem ciekawych ludzi, gwarancją na niezapomnianą przygodę wakacyjną i miłe wspomnienia..? :) Dla mnie brzmi extra! :D Brakuje tylko Was i Waszych dwóch kółek! :) Pożądane też pozytywne nastawienie i chęci, przede wszystkim chęci i... jeszcze raz chęci! :) PS Najchętniej wybiorę się z rówieśnikami tj. 18-25 lat ;) I co należy dodać - wyprawa nie ma na celu biwakowania + "melanżowania" + piwkowania! Chcę, by czysta przyjemność wypływała z podziwiania widoków, obcowania z ciekawymi ludźmi i satysfakcji, jaką z pewnością da nam pokonany dystans o siłach własnych mięśni i umysłu. Także mile widziane osoby o podobnym nastawieniu oraz duuużo uśmiechu :) Chętnie Was poznam! :) Kilka słów o organizacji: START: woj. Pomorskie MIEJSCE DOCELOWE: Jestem otwarta na Wasze pomysły :) Mój to: Wdzydze (jezioro, lasy... <3) + przy okazji zwiedzenie domku w Szymbarku i wejście na Wieżycę :) TERMIN: do ustalenia (lipiec-wrzesień) NOCLEG: namioty :) Za darmo i najbliżej natury :) KOSZT: sprawa indywidualna - każdy zabiera ze sobą prowiant+pieniążki na jedzenie/picie na czas wyprawy, a więc wyżywienie na własną rękę ;) DYSTANS: Nie jestem zbyt "zaawansowana" ale myślę, że te 50 km dziennie każdy powinien dać radę, z odpowiednimi przerwami oczywiście ;) PS Czy kobiety nie mają prawa albo czasu na rozrywkę, hobby, podróże, że brak tu takiej kategorii...?

Gość czydziecha piącha
super pomysł i do tego dążenie do jego realizacji ,zawsze o takim swoistym rowerowym survivalu marzyłam. Dziś ogranicza mnie brak urlopu i wiek 30 + Kiedys jednak napisze podobny post ,gwarantuję Ci to i ...sobie Cel -bieszczady

Gość myroad
Też marzę o Bieszczadach, kilkanaście dni w drodze, powrót już pociągiem ;) Jednak to odłożę na później, jak na początki wybrałam coś lżejszego :) Jeszcze ktoś..? Czy tylko 1 osoba? :( Albo AŻ :) Pozdrawiam cieplutko bratnią duszę! :)