Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupie pytanie ale pomozcie

Polecane posty

Gość gość
Kupiłam krople bo bolał mnie brzuch a pani w aptece kazała najpierw zrobić test wiec zgodnie z zaleceniami zrobiłam to i kropli nigdy już ruszyłam. Zrobiłam 5 testów bo oczywiście nie wierzyłam i poszłam w końcu do lekarza pewna że stwierdzi brak ciąży. Gdybym nie widziała bijącego serduszka to do dziś bym nie uwierzyla

Gość gość
Autorko olej tamtego gościa. My tu chętnie z tobą popiszemy. Ciekawi mnie jaki jest w końcu wiek twojego dziecka więc nie uciekaj.

Kobito, ciesz się, że już Cię nie boli .Wyobraź sobie, że mnie przez całą ciąże brzuch bolał, 9 miesiecy praktycznie przeleżałam w łóżku, każdy do mnie, że przesadzam a bół był okropny. Bałam się o swoje dzieciątko a ono na szczęście dobrze się rozwijało. Myśłalam, że oszaleje, bałam się , że popadnę w jakąś depresje. Miałam wszystkiego dość.... A teraz? Teraz jestem mamą 10-miesięcznego Łobuza :D WARTO BYŁO SIĘ MĘCZYĆ! waga : 2840 wzrost : 51 punkty : 10

Gość gość
A wcześniej przed końcem kwietnia kiedy się z nim widziałaś?

Gość gość
Tak patrząc po kalkulatorze ciązowym to wychodziłoby że zaszłaś gdzieś w połowie kwietnia. Może dziecko zostało niedokładnie zmierzone i stąd wyszła ta różnica.

Gość MelisQa
Z USG moga wynikac roznice, np. tydzien w ta, tydzien w ta, wiec mogloby dojsc do zaplodnienia pod koniec kwietnia, ja uwazam, ze to jak najbardziej sensowne. Moj Syn byl dosc dlugo o tydzien za maly. Ale nadal sie to kupy nie trzyma, bo skoro pod koniec maja bylas w 8tyg., a jest miesiac pozniej, czyli jestes w ok. 12tyg. Z czego pierwszy miesiac ciazy trwa 6 tyg., bo dochodza 2 przed faktycznym zaplodnieniem, wiec jestes w +/- polowie 3 miesiaca, a nie w 4. Poza tym skoro pod koniec maja lekarz stwierdzil 8tydz., a generalnie potwierdzic ja mozna bylo max. 2tyg. wczesniej, tzn., ze 1,5 miesiaca temu, a Ty pisalas, ze przez 3,5 miesiaca drzalas o zycie swojego dziecka, czyli przez cala ciaze i jeszcze 2 miesiace przed nia :-P