Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HELP popsuła mi sie godzina na komputerze co robić

Polecane posty

Gość gość

teraz włączam komputer i jest dziwna godzina ;/ 13 cos, a jest przed 22, nie wiem jakim cudem to się przestawiło. Co to moze byc??? da sie to naprawić samemu?

Gość gość
w prawym dolnym rogu kaj masz godzine naciś tam i potem USTAW DATE I GODZINE i wyskoczy ci okienko z ustawieniami godziny i tam ustawisz wszystko

Gość gość
da sie łatwo naprawic - musisz śrubokrętem odkręcic pokrywę, a potem przestawic datę i czas - na koniec zakręcic pokrywe i ponownie włączyć kompa

Gość poziom0
padła bateria 3,6 V na płycie głównej, która podtrzymuje zasilanie BIOS , zwyczajnie bateria się wyczerpała , więc trzeba kupić nową baterię i po wymianie ustawić parametry BIOS

Gość lanser
ja dodam do tego co napisał inzynier serwisowy zablokowany :D tylko tyle że musi wteyd przy ur********iu kompa być komunikat aby wcisnąc np. f1 wtedy zostaną przywrócone ustawienia fabryczne jeśli nie było takiego info to coś ci przestawilo czas i najlepiej jest kliknac na zegar wybrac zakładkę czas z internetu, zaznaczyć ptaszka synchronizuj ..... i wkleić np. tę stronę vega.cbk.poznan.pl zawsze będziesz miała prwidłową godzinę jeśli nie tzn. że masz wirusa.